Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 13:39 2 039 1

Боец почина часове след мач

  • мма-
  • узбекистан-
  • бекзод нурматов

Състезателят по ММА получил инсулт след загубена среща

Боец почина часове след мач - 1
Снимка: БГНЕС

Състезателят по смесени бойни изкуства (ММА) Бекзод Нурматов от Узбекистан почина часове мача си с руснака Беслан Исаев на турнир в Грозни. Двубоят се проведе в пълни три рунда и завърши с победа на представителя на Русия.

"Бекзод е починал в нощта срещу понеделник. Това е станало няколко часа след мача. Причината за смъртта му е инсулт, който получил след края на срещата с Беслан Исаев", заявили на семейството на узебкския боец.

Тялото на 27-годишния Нурматов днес се очаква да пристигне в родината му. За кариерата си в ММА той е имал 13 проведени мача, като в тях е постигнал 11 победи и две загуби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Забранете ги тези глупости

    10 0 Отговор
    много тъпо и безмислено щом в името на спорта има жертви.