Last news in Fakti

11 Октомври, 2019 11:01 2 696 2

Тайфун проваля старта на Формула 1 в Япония

  • формула 1-
  • япония-
  • тайфун

Квалификация ще се проведе на 13 октомври (неделя) от 4:00 часа рано сутринта българско време

Тайфун проваля старта на Формула 1 в Япония - 1
Снимка: Facebook

Организаторите на Гран При на Япония във Формула 1 направиха огромна промяна в програмата за състезанието на пистата "Сузука". Традиционната за събота квалификация беше преместена за неделя, часове преди самата надпревара.

Причината за тази промяна са съображения за сигурност заради тайфуна Хагибис, който се очаква да достигне пика си в Япония именно в събота. В четвъртък два мача от световното първенство по ръгби, което се провежда в Стараната на изгряващото слънце бяха отменени (Англия – Франция и Нова Зеландия – Италия), а за резултат беше обявен 0:0.

След промяната в графика на Гран При на Япония, самата квалификация ще се проведе на 13 октомври (неделя) от 4:00 часа рано сутринта българско време. Малко повече от четири часа след това ще бъде самото състезание, което ще стартира в 8:10 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1912

    2 1 Отговор
    Турил съм червено вино, сложил съм тънки мезета, броя часовете и минутите до момента, в който Усмивката отново ще го отнесе, както през целия сезон досега! Или както се пее в песента: Усмивката със свойта п...шка мека в Джапан ще се наниже в Джапан ще се наниже пак на шпека!
  • 2 Боби

    1 0 Отговор
    Мерси!