Last news in Fakti

19 Октомври, 2019 08:47 1 565 3

Юлиян Инджов разкри подробности за стадиона на ЦСКА

  • цска-
  • българска армия-
  • стадион-
  • юлиян инджов

Очакваме до изборите всичко да се финализира

Юлиян Инджов разкри подробности за стадиона на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Юлиян Инджов - eдин от собствениците на ЦСКА - разкри подробности за плановете на клуба за построяването на нов стадион на мястото на "Българска армия".

Той обяви пред "Тема спорт", че през следващата седмица съвместното дружество между клуба и държавата трябва да бъде гласувано от Министерски съвет.

"Нещата около дружеството се движат. Правителството и общината са дали зелена светлина. Очакваме до изборите всичко да се финализира. Процесите не ги свързваме с изборите, просто така идват като административни срокове. Другата сряда очакваме дружеството да бъде гласувано. Готови сме с конкретен проект за стадиона. Имаме фирма оператор, която ще проектира и построи стадиона с наши пари и след това ще го мениджира.

Това е международна компания с много сериозен опит по цял свят. Те мениджират над 80 стадиона в Европа и света. Тази фирма ще избере изпълнителя за построяванатето. Възможно е да е чуждестранна фирма, а не българска. С други думи - мои фирми няма да строят "Армията".

Стадионът ще бъде проектиран и построен по всички правила на ФИФА и УЕФА и едновременно с това ще е в помощ на клуба, като ще носи приходи. Има още някои технически съображения за изчистване, преди да представим предложението на въпросната фирма пред широката общественост. Трябва да минат административните процедури.

Считам, че срещи с феновете трябва да се правят по-често. Получихме много конструктивни предложения. Има и такива, които ще използваме. Няма да ги назовавам, за да не ги прихване конкуренцията. За финал - нека се надяваме, че футболно ще се развиваваме с все по-ускорени темпове", заяви Инджов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЕН

    5 0 Отговор
    Нищо няма да стане! Тиквата ще ви вземе парите и ще ви прати милицията, да се обяснявате с години!
  • 2 Пешо

    2 6 Отговор
    Не се занимавайте със стадион в борисовата,не искаме свинщина в парка от пияници,наркомани и хулигани !

    Коментиран от #3

  • 3 konservator

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пешо":

    Отивай си на село (Подуене), там ще ти е спокойно.