Last news in Fakti

25 Октомври, 2019 06:43 3 315 2

Левски се разделя с грък

  • левски-
  • янис каргас

В Левски не могат да си позволят чуждестранен футболист да е резерва, още повече че и заплатата на Каргас не е никак малка

Левски се разделя с грък - 1
Снимка: БГНЕС

В Левски вече се търси начин за раздяла с гръцкия футболист Янис Каргас. Договорът на сините с централния бранител е за цели три сезона, но към този момент изпълнението му е трудно осъществимо.

В последните мачове Каргас вече е на резервната скамейка, а треньорът Петър Хубчев разчита на този пост на Нуно Рейш, който е с визитка на дефанзивен полузащитник. В Левски не могат да си позволят чуждестранен футболист да е резерва, още повече че и заплатата на Каргас не е никак малка.

Единият от тандема пред вратаря занапред твърдо ще е Холмар Ейолфсон, който е сред най-добре платените в тима, но пък играе все по-стабилно след отсъствието си поради операция. Рейш вдъхва все повече доверие в треньорското ръководство поради умението си да изнася топката в няколко варианта.

Предимство на Каргас е бързината, но за сметка на това той играе рисковано и прави необмислени нарушения. Така най-вероятно Левски ще търси играч на поста дефанзивен халф, който да замести върнатият назад Рейш.

Каргас дойде на “Герена” като свободен агент от гръцкия ПАС Янина. В Левски ще се опитат да разтрогнат по взаимно съгласие или да го компенсират с 1 до 3 заплати. Твърде вероятно е бранителят да си намери сам отбор в Гърция, където има богат опит.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кочо

    4 4 Отговор
    Абе много грешна политика води левски.защо каргас е добър,сигурно сте много добре в защита.сега пак висока заплата.никога така няма да се преборите с Лудогорец.
  • 2 Мишо

    2 2 Отговор
    Статистиката сочи,че когато Каргас е на терена,Левски няма загуба.Да направи някои фатални грешки,но какво става,при контузия или наказание на някой от централните защитници.Райнов ли ще връщат назад? Зимата като купят Димитров от Ботев,кой ще е резерва с висока заплата?