Last news in Fakti

26 Октомври, 2019 17:27 6 998 11

Треньор би шамари на младежи в съблекалнята (ВИДЕО)

  • треньор-
  • бой-
  • футболисти-
  • младежи-
  • съблекалня-
  • шамари-
  • кайсери майсуспор-
  • курт

Действията на Халит Курт предизвикаха доста голям обществен отзвук в Турция

Скандални кадри от съблекалнята на младежкия отбор на турския Кайсери Майсуспор обиколиха света.

На тях се вижда как треньорът Халит Курт нахлува бесен в съблекалнята след мач и освен, че крещи на играчите си, им удря звучни шамари, без да пропусне никого, а те понасят побоя с наведени глави.

Поведението на Курт не е изненада, тъй като специалистът многократно е разследван за скандали, включващи агресивно поведение и саморазправа срещу съперникови треньори и рефери.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    64 4 Отговор
    И в България много би помогнало на нашите дрисльовци...Но човека ги мотивира.👍👍👍👍👍
  • 2 муню

    68 2 Отговор
    Сложете го на националния ни отбор!
  • 3 Мимо

    42 5 Отговор
    Така се прави! Видяхме последните години с толераСТИЯ, човешки права и либераСТИЯ до къде стигна света. Мъже на място вече няма - женчовци са наред! Добре прави човека! Аз съм казал и на учителите на сина ми - ако има защо да го бият. Аз нямам против!
  • 4 Ххх

    14 2 Отговор
    Няма и пет месеца по-късно ЦСКА отново е на колене пред „Ботев” в Пловдив. В слънчевия следобед на 31 октомври 1987 г. стадионът до Бирената е претъпкан от народ. Става много здрав мач, играе се остро и с шпагати, хвърчат искри. Победата с 1:0 е изкована след изящно изпълнение на Бакалов от пряк свободен удар.

    След мача стават невъобразими циркове с главен герой Христо Стоичков. Ицата първо се нахвърля върху съдията от Велико Търново Стефан Чакъров и помощника му, който уж вдигнал измислена засада към края. Публиката побеснява, почват да го псуват, замерят го със семки и стотинки. Стоичков им отвръща с онова, за „мамата”. Свадата се пренася и пред стадиона, където майор от милицията опитва да укроти побеснелия цесекар. Онзи обаче го награбва за пагоните и ги скъсва. Налита и на другите униформени. Видял безобразията на сина си,

    бащата бай Стоичко му обърсва два шамара пред всички.

    Милиционерите в това време вече са приготвили белезниците и патрулката, с която да арестуват Ицата. Шефовете на ЦСКА се разтичват да спасяват положението. Дайте да си го прибираме в София, пък там ще се оправяме, нареждат те. От МВР се съгласяват, че е по-добре да освободят Ицо. Точно преди месец той е изиграл първия си мач за България при победата с 2:0 срещу Белгия, подал е на Наско Сираков за първия гол. Такъв не върви да го опандизиш.
  • 5 Ххх

    7 1 Отговор
    За Манол Манолов съм чел статии че редовно шамаросвал футболистите и му имали страх.

    Манол Манолов-Симолията: Шамаросвал съм и Стоичков!

    Добри Джуров ми беше фен Не крия това. Това ми помагаше много при селекцията. А лично Борис Велчев предотврати картотекирането на Гунди в ЦСКА. Доведох Стоичков от Пловдив По онова време бях треньор на ЦСКА. Гледах Ицо на един мач за юноши. Уплаших се да не ме изпревари някой и тръгнах веднага за Пловдив със служебната кола. Обикновено в такива случаи треньорите омайват избраника си. Свалят му звезди от небето, обещават квартири, заплати, чинове, пари. Но аз се държах много строго със Стоичков. С него така трябва. Баща му не взе никакво отношение към преминаването му в ЦСКА. Имах чувството, че не се интересуваше много от сина си. Казах на Ицо да си събира багажа и да тръгва. Натоварих го в колата и го докарах в София. На тренировките се стараеше много. Но беше буен и див и понякога го шамаросвах. Иначе беше добро момче.
  • 6 цоко и боко

    8 0 Отговор
    Това го очаква всеки който не си пусне гласа за нас.
  • 7 Бачо Киро

    14 0 Отговор
    Що ли подозирам, че шамарите са били наложителни.... Виждаме ги днес без шамари какви са всички...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 bmwe38

    3 4 Отговор
    ехааа в турция и футбол имало
  • 10 ПЕЕВ

    0 4 Отговор
    ТАКА Е В АНАДОЛА ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ ЕВРОПЕЙЦИ.
  • 11 боцмана

    2 0 Отговор
    Всичко тъй било защото , възпитавало дървото! Този е за мястото на Боби , тъкмо е вакантно. След всеки резил на националите , на другия ден строени начело с треньора на шамарената фабрика и шамари на корем!