Last news in Fakti

28 Октомври, 2019 21:41 3 193 6

Два изумителни гола за 90 секунди (ВИДЕО)

  • япония-
  • футбол-
  • монтедио ямагата-
  • ехиме

Двете попадения станаха с удари от центъра на терена

Два изумителни гола за 90 секунди (ВИДЕО) - 1
Кадър: youtube

На два изумителни гола станаха свидетели зрителите по трибуните на професионален футболен мач във втора дивизия на Япония.

Двубоят между Монтедио Ямагата и Ехиме завърши при резултат 3:0 за домакините, а два от головете паднаха в рамките на 90 секунди. Изумителното в случая е, че и двете попадения станаха с удари от центъра на терена, а вратарят неразчетено стоеше далеч пред наказателното си поле.

Шеметните 90 секунди се случиха 15 минути след началото на второто полувреме при резултат 1:0 за Монтедио. Гостите изгубиха топката, а Накамура видя, че стражът е много напред и веднага го прехвърли с хубав удар. Само секунди след подновяването на играта вратарят на Ехиме отново стоеше почти до центъра на терена, съотборниците му загубиха топката, а Сакамото с удар по земя преодоля тичащият наобратно Окамото.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петко АЛКОХОЛЕТКО

    16 1 Отговор
    Тоя вратар със сигурност не е продал мача,просто е заложил ,че ще получи 2 гола от центъра..
  • 2 Шопа

    4 2 Отговор
    жълтурска раота..
  • 3 Лъчо Комара

    5 0 Отговор
    Въобще не е нагласен мача, вижда се че вратаря се моли и съжалява за взетите само 150 000 долара от залози на черно. Заприлича ми по маниер на Малката Перука.
    Като стана на въпрос пък, в офиса на Голямата Перука, след двудневен тараш, части на специализираната прокуратура са намерили юбилейни дискове на Преслава!
  • 4 Кой68

    3 0 Отговор
    Черно тото......Продал се е......
  • 5 прост народ слаба държава

    4 3 Отговор
    22 кухи гонят една празна, ужас .спрете да гледате футбол и да търкате билетчета на лотарията а учете учете учете и работете .защото станахме по зле от страните от третият свят .
  • 6 Диамантената ръка

    2 0 Отговор
    Трябваше и един сам да си забие и хонорарът щеше да е още по-голям...