Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 21:48 3 567 0

Разкриха странна причина Хамилтън да се изложи в квалификацията в САЩ

  • формула 1-
  • люис хамилтън

Ето какво каза стратегът на тима Джеймс Воулс

Разкриха странна причина Хамилтън да се изложи в квалификацията в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Мерцедес разкри каква е необичайната причина Люис Хамилтън да се представи зле в квалификацията за Гран при на САЩ. Британецът случайно е активирал неправилни настройки на волана и това е причината да запише едва пето време, докато Валтери Ботас взе полпозишън.

Ето какво разкри стратегът на тима Джеймс Воулс: "Под дясната ръка на пилота има малък превключвател, който регулира спирането с двигателя. По принцип има предпазител върху него, само че той случайно е бил освободен. Така при всяко завъртане на кормилото, Люис е променял настройката и това е влошило представянето му до края на обиколката".

Това се е случило по време на първия бърз опит на Люис. След прибирането в бокса механиците са забелязали проблема и са активирали предпазителя. "При второто излизане на пистата се видя, че всички са по-бавни. Всъщност пистата беше станала по-бавна – заради вятъра и температурата. Така че Люис не успя да подобри времето си и остана пети".


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА