Last news in Fakti

11 Ноември, 2019 11:27 981 2

Араби се облизват за нападател на ЦСКА

  • цска-
  • али соу-
  • ал итихад

Ал Итихад ще се опита да привлече Али Соу още през зимата

Араби се облизват за нападател на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Добрата игра на Али Соу в последните мачове на ЦСКА не е останала незабелязана. Таранът е попаднал в полезрението на Ал Итихад Джеда от Саудитска Арабия. Eдин от най-големите арабски клубове в момента се намира в незавидно положение, като е на 13-о място във временното класиране само на точка над отборите, които са под чертата на изпадащите, пише „Меридиан Мач”.

Треньор на Ал Итихад е холандецът Ханк тен Кате, който води гранда Аякс в родината си преди повече от 10 години. В момента отборът от Джеда определено има проблеми в атака, където разчита основно на местни футболисти и сърбина Александър Прийович.

Ал Итихад ще се опита да привлече Али Соу още през зимата. Според авторитетния сайт transfermark.de цената на тарана е 2,5 милиона евро, но той може да бъде продаден и при малко по-ниска оферта. Соу първо дойде на “Армията” под наем от Киево в началото на миналия сезон, а през зимата ЦСКА успя да откупи правата му и плати 350 000 евро на италианския клуб. “Червените” обаче ще се разделят с Али Соу само при наистина добра оферта за него от страна на Ал Итихад.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Февзулах Мюмюн Яшар

    2 0 Отговор
    Как се облизват??? Арабите се облизват единствено за нещо друго.....Глупаво заглавие уважаеми "Факти"🤔🤔🤔
  • 2 Ал Кохол

    0 0 Отговор
    Що бе, да не са канибали?