Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 16:48 8 072 5

Психоложка на националите започва при Слави

  • лилия стефанова-
  • психоложка-
  • вечерното шоу на слави трифонов-
  • национален отбор по футбол

Трифонов използва гостуването ѝ за шеги с Николета Лозанова

Лилия Стефанова, която получи скандална слава покрай нападките на Николета Лозанова, ще получи рубрика във “Вечерното шоу на Слави Трифонов”, пише sportal. Красивата психоложка получи предложение да коментира злободневни теми в предаването на водещия, пленявайки го с чара си.

“Ти си толкова красива за психоложка”, възкликна Трифонов в присъствието на Лилия.

Не бе подмината и темата с Николета Лозанова, когато Слави я запита “Николета не беше ли предишната психоложка на националния отбор?!”

“Не съм чувала такова нещо”, през смях отговори Лилия и сподели, че не обръща внимание на критиките, защото това значи, че си е свършила добре работата.

“Тя беше много заангажирана с националния отбор и с някои от футболистите заедно си гледат децата”, продължи Слави с шегите.

Лилия Стефанова влезна и в ролята на психоложка на Слави, давайки му някои ценни съвети. Според нея ако човек си повтаря колко е успешен и вярва в любовта, рано или късно успехът ще дойде. Тя разкри още, че се занимава с клинична психология и има богат опит с всякакви поведенчески изменения.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошето

    7 0 Отговор
    И го...
  • 2 Последния софиянец

    11 0 Отговор
    Човек си повтаря колко е успешен и накрая го прибират в лудницата с диагноза шизофрения.
  • 3 Axaxa

    7 3 Отговор
    Назубрила учебника по психология и почна акъли дава. Ппц тия психолозите са шарлатани досущ като медиумите. Проблемите, които решават са абсолютно елементарни и човек с малки познания може също да ги реши. Всяка шаврантия, ако не е инфлуенсър, ще е психоложка! Аз лично не разбирам кой е измислил тази професия? Психология може да има само в изследване на човешкото поведение, но не и бърборене с клиенти. Дори Фройд не може с бърборене да накара Менгеле да стане самарянин! Психичните състояния се лекуват само с някакви занимания и наказания. Нека най-добрите психолози да отидат да внушават на бандитите да се захванат с честен бизнес, за да видим какъв ще е резултата. Ако с бърборене ставаха нещата сега щяхме да сме заселили Марс
  • 4 Боко тъпото

    1 0 Отговор
    бобобо бобобо
  • 5 4око

    0 1 Отговор
    Ай спрете се,га че ли вия ще и плащате заплата и ще я...Мъж и жена,щом няма джендери не се пънете,рейтинго уйде;)