Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 15:01 1 435 0

Състезателка на Южна Корея спечели най-големия чек в голфа (ВИДЕО)

  • ким сей-йън-
  • южна корея-
  • голф

Ким приключи с -18 в последното съревнование за сезона, печелейки своята 10-а титла от женския голф тур на 26-годишна възраст.

Състезателка на Южна Корея спечели най-големия чек в голфа (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Ким Сей Йън от Южна Корея направи трудно бърди на последната дупка, за да спечели CME Group Tour Championship и най-големия чек в историята на женския голф от 1.5 милиона долара във Флорида.

След като водеше през по-голямата част от турнира, Ким за малко не опропасти аванса си при непредвидени обстоятелства на пар 4 на 18 дупка. Азиатката се справи и завърши -2 под пар 70 в неделя, за да триумфира с един удар пред англичанката Чарли Хъл, която бе близо до „кражба“ на трофея след пет бърдита в последните седем дупки за кръг от 66 на Тибурон Голф Клъб в Нейпълс.

Ким приключи с -18 в последното съревнование за сезона, печелейки своята 10-а титла от женския голф тур на 26-годишна възраст.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА