Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 19:55 877 2

Любо Ганев: Една пирамида се изгражда от основите

  • любо ганев-
  • инициативен комитет-
  • волейболна федерация

Това в спорта са ДЮШ

Любо Ганев: Една пирамида се изгражда от основите - 1
Снимка: БГНЕС

Инициативният комитет за промени в българския волейбол издигна кандидатурата на Любомир Ганев за президент на Българска федерация волейбол. Думите на кандидата:

"Започнахме тези разговори преди две седмици и казаха, че искат промени. Трябва да заложим акцентът върху детско-юношеските школи. Една пирамида се изгражда от основите. От днес започвам да говоря с всички клубове. Имам доверието на голяма част от тях. Сигурен съм, че ще успеем да намерим общ път. Разработихме нова програма. Всички клубове, които ни подкрепят, са запознати с нея. Ако искаме промяна, трябва да предложим нещо ново и по-добро. Не само да се сменя един човек с друг. Тази програма е обещанието към клубовете и обществото какво ще правим през следващите четири години. Основните идеи са да има работеща федерация с работещ екип от хора. Имаме силен фокус в развитието на детско-юношеската школа. Това е едно от най-важните неща, на които да наблегнем. Искаме прозрачност в решенията на федерацията. Искаме промени и финансова стабилност с повече средства за клубовете и с повече партньори, които да помагат на волейбола да се развива. Един добре подбран екип винаги е по-силен от дадения човек. Това са хората, които излязоха с лицата си и казаха, че искат промени. Надявам се Илия Динков, който има голям опит, да се съгласи да бъде заместник-председател на един евентуален бъдещ Управителен съвет", заяви Ганев пред медиите, пише gol.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп

    3 1 Отговор
    От трън та на глог,задава се нова търговия с деца,като в БФС!!!:):):)Да бяхте направили по 3-4 деца,за да ви повярваме като на бащи???:):):)А вносител на спортна екипировка за шеф на БВФ е цинизъм и търговия,децата са обречени на покупко-продажба,сякаш са стока или робска собственост,Мерси!!!:):):)

    Коментиран от #2

  • 2 КЛЮКАР

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тръмп":

    И на метанови уредби за таксита. Офиса му беше в Дианабад.