Last news in Fakti

9 Декември, 2019 17:52 2 270 0

Наш отбор напуска първенството заради куриозна причина?

  • несебър-
  • втора лига-
  • терен

Едва ли обаче ще се стигне дотам

Наш отбор напуска първенството заради куриозна причина? - 1
Снимка: БГНЕС

Съществува голяма вероятност Втора лига да намалее с още един отбор, тъй като съставът на Поморие обмисля да прекрати участието си в първенството, пише Sportal. Причина за това не е финансова криза, а липсата на терен.

През есента втородивизионният тим домакинстваше в Несебър, тъй като тревното покритие в Поморие е с изкуствена настилка и там не могат да се играят шампионатни мачове в професионалния футбол.

През пролетта Несебър няма да дава своя терен на Поморие, което е накарало 15-ия във Втора лига да мисли за напускане на първенството.

Ако това се случи, Поморие ще е вторият отказал се отбор във Втора лига след състава на Верея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА