Last news in Fakti

11 Декември, 2019 06:19 8 493 12

Приказката на Николай Михайлов в Левски приключи

  • левски-
  • николай михайлов-
  • петър хубчев

По време на лятната пауза той подписа нов контракт със "сините", но при Петър Хубчев и щаба му е резерва на черногореца Милан Миятович

Приказката на Николай Михайлов в Левски приключи - 1
Снимка: БГНЕС

Националният вратар Николай Михайлов най-вероятно е изиграл последния си мач с екипа на Левски. Много малка е възможността 31-годишният страж да попадне в групата за последния за годината двубой на сините - срещу Локомотив Пловдив на 15 декември, неделя. След срещата отборът ще бъде разпуснат в зимна ваканция.

В последните двубои Михайлов не попада в групата на Левски. За последно той беше сред 18-те на 24 ноември за мача с Царско село, който беше спечелен с 2:0. След това не попадна в състава за гостуването на Берое (1:0), срещата с Черно море (1:0) за Купата и домакинския успех с 2:0 над Витоша Бистрица. Причината бе, че той има оплаквания от контузия в глезена.

Очаква се Михайлов и Левски да се разделят през зимата. Причината е, че опитният футболист не получи шанс от треньорите да се докаже. В интервю Михайлов ясно показа, че не е доволен от статута си на твърда резерва. През този сезон той е пазил само веднъж в официален двубой - при 5:1 над втородивизионния Спартак Варна в 1/16-финалите на турнира за Купата на България.

Михайлов се завърна при "сините" през миналия ноември. По време на зимната подготовка той успя да влезе във форма и през пролетта бе несменяем титуляр. Върна си дори и мястото в националния отбор. По време на лятната пауза той подписа нов контракт със "сините", но при Петър Хубчев и щаба му е резерва на черногореца Милан Миятович.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 25 Отговор
    НЕЕ РЕДНО ЗАРАДИ БАЩИТЕ ДА ГО ОТНАСЯТ СИНОВЕТЕ КОГАТО СА НЕВИННИ НИКИ МИХАЙЛОВ НЕЕКРАЛ КАТО БАЩА МУ НЕЕ ПИЕЛ Н КАТО БАЩА МУ КОЙТО ЕДВА СЕ ДЬРЖЕШЕ НАКРАКА

    Коментиран от #5, #9

  • 2 Българинъ

    27 5 Отговор
    Жалко, исках да е твърд титуляр на вратата на жалките говеда, дълги години,той има ген😂
  • 3 фен на левски

    28 0 Отговор
    Да се маха,тоя за нищо не става.Най слабия вратар в историята на Левски.Да ходи в Дубай с проститутката си, и да харчи парите откраднати от дъртата перука.
  • 4 Яшко⚽

    16 0 Отговор
    Чао кичук перука. ⚽⚽⚽
  • 5 Враца Баце

    26 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ако не беше баща му, това недоразумение нямаше да варди дори на третодивизионен отбор.
  • 6 Митев

    6 2 Отговор
    Имаше и добри мачове момчето само че това са му възможностите,явно е трудно да се развиваш в сянката на баща вратар Михайлов,жалко за проваления му живот като футболист....
  • 7 Делчо

    6 1 Отговор
    Тоя и Божинов ще се избият кой е с по пропаднала кариера, големи футболисти преди години,сега обаче ги няма никакви
  • 8 Гост

    10 0 Отговор
    А николета как е? Добре ли е?

    Коментиран от #11

  • 9 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А ти ще се научиш ли да пишеш, защото като не можеш да пишеш, никой не взема мнението ти на сериозно?
  • 10 Николов

    1 4 Отговор
    Защо не помните, че с Твенте стана Шампион
  • 11 Петко АЛКОХОЛЕТКО

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Николетка ,всеки може да я попляска по дупето стига да има нужните финансови възможности,момичето защо ходи постоянно до дубай?Защото там е чичко паричко а никито да лапа мухите тука.
  • 12 гого

    1 0 Отговор
    Горкия,където и да отиде веднага го разкриваха ,че е менте.Дори накрая и в родния му клуб му казаха да се маха,нищо само сега николетка да не се окаже нещастна и да си намери друг ритнитопковец.Тия двамата глупаци с валерко ако знаят колко бадженаци имат по света ,свят ще им се завие.