Last news in Fakti

16 Декември, 2019 09:16 1 130 0

Арда набеляза трима от елита, чакат и още легионери

  • арда кърджали-
  • селекция-
  • румен руменов-
  • иван бандаловски

Спрягат се имената на Румен Руменов и Иван Бандаловски

Арда набеляза трима от елита, чакат и още легионери - 1
Снимка: fakti.bg

Трима футболисти от елита са в трансферните планове на Арда за зимната селекция. Според запознати с делата на кърджалийци единият от тях е Румен Руменов, който наскоро се раздели с Етър. Вторият е защитник, като твърде вероятно е това да бъде Иван Бандаловски който също се очаква да си тръгне от Берое. Третият пък вероятно ще е нападател, но засега не е ясно кой е набелязаният футболист.

Както е известно, Арда е освободи поне петима и ще търси нови алтернативи за състава си. В атака си тръгва Ивайло Димитров - Косъма. Той игра под наем на “Ивайло”, но не попада в плановете на Стамен Белчев.

В Кърджали чакат попълнения и от чужбина. Арда запази добри изходни позиции за атака на първата шестица, след като в последния есенен кръг удържа 1:1 с Черно море на “Тича”.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА