Last news in Fakti

17 Декември, 2019 20:45 4 715 10

Перверзни снимки разделиха приятели в дартса

  • йеле клаасен-
  • михаел ван гервен-
  • дартс

Запознати разкриха истинската причина

Перверзни снимки разделиха приятели в дартса - 1
Кадър: youtube

Страховита омраза разделя две от най-големите звезди в дартса. Двамата са сънародници и само до преди няколко години бяха първи приятели. Какво обаче се промени в отношенията между 30-годишния Михаел ван Гервен и 35-годишния Йеле Клаасен.

Зрителите на течащото в момента Световно първенство в лондонския „Александра Палас“ станаха свидетели на хладните отношения между двамата. Това стана, след като Ван Гервен победи с 3:1 Клаасен, но след отказа да му подаде ръка.

„Хората, които гледат по телевизията може да приемат поведението ми за неспортсменско. Ако знаят какво се е случило, ще разберат мотивите ми. Много исках да спечеля мача, тъй като го ненадиждам. Между нас има дългогодишен проблем, който никога няма да има разрешен. Става дума за нещо много лично, но не искам да говоря за това“, заяви Ван Гервен на пресконференцията.

Запознати обаче разкриха истинската причина. През 2012 година Клаасен е изпратил свои перверзни снимки на сестрата на Ван Гервен, която по това време е малолетна. Освен това тя е с ментални проблеми. Това разваля изключително приятелските до момента отношения между двамата холандски състезатели по дартс.

Семейството на Михаел ван Гервен подава оплакване в полицията. Йеле Клаасен е осъден да изработи 16 часа обществено полезен труд в зарзаватчийница, а освен това плаща глоба от 400 евро. Той приема наказанието и публично поднася извинение за постъпката си. Въпреки това не получава опрощение от семейство Ван Гервен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    2 1 Отговор
    Велик си Майкъл
  • 2 Мочил

    20 1 Отговор
    А защо на снимката са Ван Гервен и Питър Райтс ? Толкова ли не можахте да намерите снимката с Йеле Класен ? много сте нелепи
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 122356

    6 0 Отговор
    Дали дават някъде по нашите телевизии 2020 PDC World Darts Championship досега всяка година го даваха по нова спорт ,ама явно на Домусчиев не му се плаща и го е отрязал??

    Коментиран от #6

  • 5 Защо в дартса..?!

    2 3 Отговор
    Участват такива,, дебели,, и странни хора ...?! (Не му зная правилата)

    Коментиран от #7

  • 6 Пако

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "122356":

    Не го излъчват по никоя....,
  • 7 Пако

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Защо в дартса..?!":

    Защото е започнал от кръчмите,и затова са
    дългите трапези и халбите с бира....

    Коментиран от #8

  • 8 Пако

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Пако":

    Дартса не е спорт а игра,и не е нужно
    играчите да имат атлетични фигури..
  • 9 Има спортен дартс..

    1 2 Отговор
    Някой ако не знае..! (Играта си е игра..)
  • 10 Simeon Dimitrov

    2 0 Отговор
    Малка корекция - Клаасен е изпратил голи снимки не на сестрата, а на настоящата бълдъза на ван Хервен. (Той произнася името си така. Не го знам на холандски кога Г се чете Х.) И все пак двамата с Дафне вече са били сгодени тогава.