Last news in Fakti

21 Декември, 2019 10:25 907 1

Рома с гръмка победа в последния си мач за 2019 година

  • серия а-
  • фиорентина-
  • рома-
  • 1:4

Римляните разгромиха отбора на Фиорентина с 4:1

Рома с гръмка победа в последния си мач за 2019 година - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Отборът на Рома разгроми този на Фиорентина с 4:1 в двубой от 17-ия кръг на Серия А. ''Римските вълци'' направиха на пух и прах съперника си и със сигурност ще посрещнат 2020 г. на 4-ото място във временното класиране на италианската Серия А.

В 19-ата минута на срещата Един Джеко получи перфектен пас от Николо Дзаниоло и от няколко метра прониза вратата на съперника. Само две минути по-късно Коларов с отлично изпълнение на пряк свободен удар матира за втори път вратаря на ''Виола'' Дронговски.

Все пак, до края на първата част, Фиорентина се върна в двубоя с попадение на Милан Бадел в 34-ата минута на срещата, след като топката попадна в него и той от няколко метра се разписа.

През второто полувреме Пелегрини в 73-ата минута направи резултата 3:1, като това се случи след асистенция на Джеко. Младата надежда на Рома Дзаниоло оформи и крайния резултат с прецизен удар.

Рома приключва 2019 г. на 4-ото място във временното класирането на Серия А с актив от 35 точки, а Фиорентина е едва на 14-ото място със 17 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    1 0 Отговор
    Добре че е написано Отборът Рома, че.помислих, че е Ромка и има грешка.