Last news in Fakti

21 Декември, 2019 11:55 3 143 12

Вече няма съмнения! Кобрата и Джошуа ще се бият през април 2020 г.

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • мач

Промоутърът Един Хърн е искал да сблъска своите боксьори Антъни Джошуа и Александър Усик, но украинецът си реди бой с Дерек Чисора

Вече няма съмнения! Кобрата и Джошуа ще се бият през април 2020 г. - 1

Вече няма пречки за мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световната титла в IBF. Единственият препъникамък, който можеше да осуети такъв двубой, беше свързан с другия задължителен претендент, но в WBO - Александър Усик, предаде Гонг.

Действащият шампион Джошуа трябваше да избере един от двамата за първата задължителна защита на титлите си. Но по всичко личи, че Усик има други планове и вече почти е уредил двубой с Дерек Чисора на 7 март догодина. Така няма как да попадне сред възможните съперници на Джошуа през април 2020 г., за когато са плановете му за следващ мач.

Промоутърът му Еди Хърн направи интересно изказване в петък, касаещо бъдещите му планове. Импресариото представлява интересите и на Усик и в прав текст каза, че би искал да организира мач между двамата. Но явно ще трябва да почака.

"Следващият мач на Антъни ще е през април. Вътрешният ми глас ми казва, че двубоят му ще е срещу Пулев. Аз лично бих искал да е с Усик и бих настоявал да е срещу него, защото съм и негов промоутър. Но ще видим какво ще стане."

"Сега трябва да изпратим писма до IBF и WBO, за да ни кажат с чий представител трябва да се бие първо Антъни", заяви Хърн. А няколко часа по-късно стана ясно, че Усик ще се бие с Чисора през март, като остава да се договорят дребни детайли около мача.

Сега трябва да се организира наддаване за условията на мача между Пулев и Джошуа. Българинът обяви, че се надява да се пребори мачът за световната титла да се проведе в България, но това изглежда много трудно постижимо.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тренера

    26 13 Отговор
    Април месец Джошуа ще пенсионира Кубрат!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Горо

    11 4 Отговор
    "Сега трябва да изпратим писма до IBF и WBO, за да ни кажат с чий представител трябва да се бие първо Антъни", заяви Хърн. Така че никъде не е казано, че Джошуа ще избере да се бие с Кубрат Пулев. Само тук - в България, журналистите слагат Пулев в сметките, след като те знаят отлично, че той е извън тях още след като симулативно отказа мач срещу Джошуа.
  • 4 mi ta ka

    14 0 Отговор
    хванем бас че след 1 месец ще има новина че няма да има мач между двмата !
  • 5 Нямам търпение

    12 4 Отговор
    Да гледам как Кобрети лети из въжетата и хвърчи перушина...........
  • 6 Подметките пак ще сочат прожекторите

    9 4 Отговор
    Начи на чалгар Пулев му остават 4 месеца живот!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Алфа Вълкът

    5 1 Отговор
    Няма за кога да се мотае, да го пребият и да си прибира милиончетата!
  • 9 Анонимен

    6 4 Отговор
    Еми Джошуа ще му разбие муцунката мръсна и това е
  • 10 1994

    7 2 Отговор
    Ейй анонимни клавиатурни нинджи. Ако всичко беше толкова предсказуемо щеше ли да падне от безизвестният Руиз? Ама нали сте големи разбирачи, драскайте си докато истинските мъже правят нещо ;)
  • 11 Гост

    2 1 Отговор
    Кобрата ще победи,малки жалки клавиатурни мишки
  • 12 ХУ Ю

    0 0 Отговор
    ДАНО НЕ ГО БИЯТ МНОГО ТОВА НАШТУ,ЧЕ ТЯ КРАТУНАТА МУ ОЩЕ НА МИКИ МАУС ДОКАРВА ОТКАК КЛИЧКО Я МОДЕЛИРА