Last news in Fakti

25 Декември, 2019 13:59 1 087 2

Льов: Германия не е сред фаворитите на Евро 2020

  • йоахим льов-
  • германия-
  • евро 2020

В момента има четири отбора, които са на по-високо ниво

Льов: Германия не е сред фаворитите на Евро 2020 - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Германия Йоахим Льов не счита, че неговият тим е сред фаворитите на Евро 2020. По думите на Льов, в момента има четири отбора, които са на по-високо ниво. Германия е в група F на европейското първенство с отборите на Португалия и Франция. Четвъртият отбор в групата ще бъде определен от баражите измежду България, Унгария, Исландия и Румъния.

"Германия иска да играе привлекателен футбол и да се класира за елиминациите на Евро 2020. Има отбори, които отдавна играят заедно и са с крачка пред нас. Такива са съставите на Франция, Холандия, Англия и Италия. Нашият отбор има още накъде да се развива, но важното е, че имаме отлична основа за бъдещето. Но не сме сред фаворитите на Евро 2020", коментира Йоахим Льов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мнение

    0 0 Отговор
    а бе щом не са шайка чалгарчета значи имат колосални шансове
  • 2 Бай Хой

    0 0 Отговор
    Така е .Пускайте още мигранти от всякъде.Тези от Турция второ и трето поколение добре им разреждат кръвта.Германия ще е Турска колония след 50 години.