Last news in Fakti

16 Януари, 2020 15:10 1 960 1

Здравословен проблем за Григор преди Australian Open

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • australian open

През последните дни спя с ръкавица, която поддържа ръката ми влажна през цялото време

Здравословен проблем за Григор преди Australian Open - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров завърши своята подготовка за Australian Open, като в последния си мач преди „мейджъра“ в Мелбърн отстъпи пред Ник Кириос с 4-6, 2-6 на демонстративния турнир Kooyong Classic. Веднага след двубоя първата ни ракета разкри, че се бори със здравословен проблем, който се надява да излекува преди 20 януари.

Бившият №3 има мехури на дясната си ръка и използва специален метод, за да ги премахне.

„През последните дни спя с ръкавица, която поддържа ръката ми влажна през цялото време. Така че мога да я накисна и после всяка сутрин да ги отлепям от ръката си малко по малко. Така се случват нещата“, каза Григор пред foxsports.com.au.

„Трябва да се погрижа за тези мехури, тъй като през последните два или три дни ръката ми е възпалена до известна степен. Между двата ми мача в Куйонг имах ден почивка, така че опитвам да разреша проблема. Ако оставим това настрана, съм готов“, каза Димитров.

Григор започва 11-ото си участие на Australian Open срещу Хуан Игнасио Лондеро, а това ще е първа среща между световния №19 и 26-годишния аржентинец, намиращ се на 51-о място в ранглистата. Това отреди жребият, теглен днес на специална церемония в Мелбърн.

„Надявам се да се излекувам в следващите няколко дни. Грижа се добре за ръката си и се надявам да бъда на 100%“, сподели бившият №3 преди участието си в най-успешния за него турнир от Шлема.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.