Last news in Fakti

16 Януари, 2020 17:32 1 241 1

ЦСКА стартира контролите с разгром (ВИДЕО)

  • цска-
  • каспий-
  • казахстан-
  • контрола

"Армейците" победиха новака в елита на Казахстан Каспий с 4:0 по време на лагера в Турция

ЦСКА стартира контролите с разгром (ВИДЕО) - 1

Отборът на ЦСКА записа разгромен успех срещу новака в елита на Казахстан Каспий в първата си контрола за 2020 година. "Армейците" победиха своя съперник с 4:0 по време на лагера в Турция. Проверката се проведе в "Aqua Sports Center Side".

Али Соу откри резултата в 35-ата минута, а четири минути по-късно отново той удвои. В 61-ата минута Раул Албентоса отбеляза трето попадение, а в 68-ата Набиханов си вкара автогол.

Още в първите минути стана ясно, че ЦСКА е много по-силният отбор. "Армейците" трайно се настаниха в половината на съперника, разчитайки на дългите и търпеливи разигравания.

Играчите на Каспий играеха грамотно, като наблягаха на модната тендеция да изнасят топката с много пасове. Те на няколко пъти успяха да организират бързи контри, неутрализирани от добрите прояви на започналия на вратата Черняускас.

В 34-ата минута Али Соу беше изведен фронтално пред наказателното поле и хладнокръвно реализира. Четири минути по-късно отново гамбиецът се разписа след хубав гол с глава.

Двете попадения свалиха гарда на отбора на Казахстан, който в минутите преди почивката спря да минава централната линия.

През второто полувреме преимуществото на ЦСКА стана о]е по-голямо. Много активен отдясно беше резервата Давидов. Той направи два големи пропуска преди да падне третия гол.

В 61-ата минута цялата защита и вратаря на Каспий проспа центриране от корнер отляво и Раул Албентоса влезе с топката във вратата.

7 минути по-късно активността на Греъм Кери стана причина Набиханов да отклони топката във собствената си врата за 4:0.

Двамата треньори направиха много смени, като постепенно вкараха всичките си резерви.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 2 Отговор
    Ивоу защо се срамуваш да напишеш цялото име на пристигналия от град Ловеч отбор на ли знаеш че Цска ФАЛИРА.