Last news in Fakti

13 Февруари, 2020 18:13 988 0

Валверде: Реал е фаворит за титлата в Испания

  • барселона-
  • фаворит-
  • титла-
  • испания-
  • реал мадрид-
  • валверде

"Засега съм решил да не правя нищо", призна бившият наставник на Барселона

Валверде: Реал е фаворит за титлата в Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият наставник на Барселона Ернесто Валверде за първи път говори пред медиите след напускането си на клуба точно преди месец. Днес 56-годишният треньор се появи на стадион “Сан Мамес” в Билбао, за да получи награда.

Той не изключва Реал Мадрид да триумфира в Ли Лига. В момента “белите” имат 3 точки аванс пред “блаугранас”.

“Реал изглежда много силен този сезон”, заяви наставникът.

“Да имам възможността да водя Барса беше изключителен късмет за мен - продължи Валверде. - Когато подписвах договора си с клуба, осъзнавах, че всичко зависи от резултатите и че треньорът винаги носи отговорността. Не мисля за това дали с мен са се държали добре, или зле. Знам, че в момента става дума за това дали човек би обърнал страницата, или не. Аз лично предпочитам да гледам напред, а не да се връщам назад. Засега съм решил да не правя нищо… ще видим. Не съм се спрял на нещо конкретно. По принцип предпочитам да правя странни неща, може би някое странно приключение."

Специалистът спечели две титли с “лос кулес”, но ще остане в историята и с двата провала в Шампионската лига след солидна преднина както срещу Рома, така и срещу Ливърпул.

Валверде призна, че за изминалите четири седмици е гледал напълно само един мач - отпадането на Барса от Атлетико Билбао за Купата на краля преди седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА