Last news in Fakti

14 Февруари, 2020 12:58 2 457 9

Кюстендилеца: Галеникът на всички власти вече трябваше да е аут от професионалния футбол

  • цска-
  • левски-
  • власт-
  • фенове-
  • спасение-
  • криза-
  • кюстендилеца

"Освен, че не могат да пишат и четат, те явно не могат и да смятат, защото отбор не се спасява от фалит с купуване на абонаментни карти и билети за дербито", написа ултрасът

Кюстендилеца: Галеникът на всички власти вече трябваше да е аут от професионалния футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на сектор "Г" Иван Велчев - Кюстендилеца излезе с любопитна публикация в социалните мрежи.

Ето какво написа популярният футболен фен, два дни преди дербито между ЦСКА и Левски:

"Армейци, много се изписа тези дни за "синята мобилизация", за "предстоящия фалит", за напъните на УЖ "армейците от efbet" да финансират ******** и все неща, които не касаят нашия любим отбор. НО неща, които занимават цялата общественост и то не само спортна такава.

Това е така, защото е замесен галеникът на всички власти, отборът, който по всички български закони не трябваше да играе професионален футбол. Освен, че не могат да пишат и четат, те явно не могат и да смятат, защото отбор не се спасява от фалит с купуване на абонаментни карти и билети за дербито.

Ние, Червената част, знаем най-добре как се спасява отбор, защото изстрадахме това нашия да го има. Минахме през деветте кръга на ада и отново намерихме Армейския път. И както едни близки мои приятели написаха преди няколко часа "по-добре е да запалите малка свещичка, отколкото да проклинате мрака" и явно ние, армейците, сме призвани да просветляваме слепците , които са от другата страна.

Всички сме наясно, че при нас нещата не вървят както ни се иска, но е било и по-тежко и сме се справяли дружно. Едно обаче е условието да има силен ЦСКА и то е червената общност да ВЯРВА и да бъде ОБЕДИНЕНА и силна. Великият армейски клуб съществува благодарение на тези, които се бориха за него до последен дъх...на тези, които ставят и лягат с мисълта за великия ЦСКА и на тези, които никога не го оставиха.

Сигурен съм, че Червената стена ще бъде зад момчетата с червени фланелки и в събота. Няма да призовавам да купувате билети и да ходите на мача, защото знам, че верните АРМЕЙЦИ, които носят ЦСКА в сърцето си, ще бъдат там. Там на Северната трибуна, легендарното място, което изгради стотици характери, хиляди момчета станаха мъже в митичния за нас "Сектор Г". Там плакахме и се радвахме заедно, там преживяхме най-щастливите си мигове и най-тежките моменти за клуба ни. НО бяхме заедно.

В събота не се съмнявам, че отново ще бъдем рамо до рамо и разбира се на познатата висота. Защото "Сектор Г" битки не губи!!!".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    20 15 Отговор
    Много бързо забравихте как вас ви спасяваха и се затваряха очите за вашите крими действия покрай прословутата ви "емблема".От птеронаркомандикус мнения и съвети НЕ......Гледайте си ГМО-то и тихо...Миналото не го знаеш защото не си бил в топките на баща си.
  • 2 Банго Васил

    12 12 Отговор
    Ей татуиран черешар, ще те смачкам като консерва!!
  • 3 Ама то

    17 15 Отговор
    така и стана.. кочината фалира! сега има ловешко припознаване с елементи на свински говна от микре.. айде да си се радват свинете новият мелез!
  • 4 Диамантената ръка

    15 5 Отговор
    И как спасихте цска от фалит? Никак, просто Ловеч се прекръстиха на цска и им облякоха екипите...
  • 5 Боц

    14 6 Отговор
    Тоя пръц говори за оранжавата измама! Но всички знаем поговорката- Пременил се Илия, пак в тия! Слабоумни и измъчени изблици на хрантутника на Ганчев!
  • 6 Независим

    11 5 Отговор
    Какво си намерил бе ,пътя ви го подариха да вървите по него и сега много раздуваш локуми...
  • 7 Държавата армия няма!

    14 7 Отговор
    Какъв армейски клуб? Не трябваше ли със закриване на армията, да се закрие и галения и отбор, взимал от цяла България най-добрите футболисти в най-тежката им възраст за да ги използва за своето благоденствие! Забравихте ли Г Йорданов (Ламята)? 2 години този талантлив футболист бе наказан да не играе, защото отказа да облече червения парцал!
  • 8 1914

    10 4 Отговор
    А по кой закон влезнахте от В в А група директно,мърши оранжеви
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.