Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 10:46 2 167 0

Ето го и последния болид във Формула 1 (ВИДЕО)

  • формула 1-
  • алфа ромео

С39 се появи за първи път в Деня на влюбените за филмов тест

Ето го и последния болид във Формула 1 (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Отборът на Алфа Ромео показа новия си болид в познатата бяло-червена разцветка. С39 се появи за първи път в Деня на влюбените за филмов тест, като тогава беше тематично боядисан в сиво, наподобяващо змийска кожа, а логото беше под формата на сърце.

По-малко от час преди началото на официалните зимни тестове Кими Райконен и Антонио Джовинаци вдигнаха покривалото. Естетическият дизайн на болида е почти непроменен от миналата година, включено е само логото на новия спонсор Орлен.

Първи в кокпита ще седне Роберт Кубица, който дойде в тима в качеството на резервен пилот. Към титулярите Райконен и Джовинаци се присъединява и Татяна Калдерон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА