Last news in Fakti

22 Февруари, 2020 19:48 1 136 0

Васил Панайотов: На "Тича" днес бе спектакъл

  • васил панайотов-
  • футбол-
  • левски-
  • черно море

Мисля, че футболът спечели

Васил Панайотов: На "Тича" днес бе спектакъл - 1
Снимка: ПФК Черно море

Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов е доволен от факта, че отборът му не загуби при домакинството на Левски – 2:2. Халфът акцентира, че за зрителите е станал спектакъл на „Тича”, което навярно се е харесало на зрителите.

Щом не сме загубили, значи може да сме доволни. Имахме доста положения, вкарахме два гола, но щом мачът завърши 2:2, то значи е било равностойно. Противопоставиха се два силни отбора и имаше единоборства. Всички се раздават на 100% и е нормално да е така. Мисля, че футболът спечели”, бе краткият коментар на бившия футболист на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА