Last news in Fakti

23 Февруари, 2020 11:52 1 774 1

Сериозни проблеми в Левски

  • левски-
  • петър хубчев-
  • кадрови проблеми

Петър Хубчев ще трябва да прекроява защитата си

Сериозни проблеми в Левски - 1
Снимка: fakti.bg

Tреньорът на Левски Петър Хубчев ще има сериозни проблеми около окомплектоването на състава си и за следващия мач на тима - домакинството на Славия на 1 март. Специалистът ще трябва да прекроява защитата си.

Аут за мача е Иван Горанов, който бе изгонен във вчерашното гостуване на Черно море. С наказание ще са още двама бранители - стълбът в ариегарда Холмар Ейолфсон и Йоанис Каргас. И двамата получиха петия си жълт картон от началото на сезона и ще бъдат санкционирани за един мач.

Все още не е ясно какво е състоянието на капитана Живко Миланов. Десният защитник отпадна за сблъсъка на "Тича" заради контузия. След края на срещата Петър Хубчев заяви, че не е наясно кога футболистите с травми ще са на линия и за това трябва да бъде питан лекарският щаб.

Добрата новина за наставника е завръщането на Нуно Рейш, който изтърпя наказанието си срещу Черно море. Най-вероятно негов партньор в центъра на защитата ще бъде Мартин Райнов. Очакват се универсалният футболист да може да играе, след като му бъде изработена специална маска за носа.

Двубоя с Черно море пропуснаха Станислав Иванов и Симеон Славчев. Състоянието на халфа се е усложнило, след като игра със счупен пръст срещу ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    6 4 Отговор
    аре стига с тия левски, цска, литекс,........ , в България футбол отдавна няма! ритнитопковците се правят че работят в едни перални на пари!