Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 11:43 717 1

Ограничиха достъпа до базата на Интер в Милано

  • интер-
  • коронавирус-
  • лудогорец-
  • лига европа

Днес би трябвало да стане ясно и кога и къде ще се изиграе реваншът между Интер и Лудогорец от 1/16-финалите в Лига Европа, който е насрочен за четвъртък от 22:00 часа

Ограничиха достъпа до базата на Интер в Милано - 1

Заради опасения от зараза с коронавирус в Интер взеха спешни мерки за безопасност. Достъпът до базата на “нерадзурите” беше ограничен, като всеки желаещ да влезе там трябва да докаже, че не пристига от някоя от 11-те общини, в които има регистрирани случаи на болни.

През изминалия уикенд тимът на Антонио Конте не игра, защото двубоят срещу Сампдория беше отложен. Още три срещи от този 25-и кръг на Серия “А” не се състояха по същата причина.

Днес би трябвало да стане ясно и кога и къде ще се изиграе реваншът между Интер и Лудогорец от 1/16-финалите в Лига Европа, който е насрочен за четвъртък от 22:00 часа.

Коронавирусът вече взе четири жертви в Италия, като последният случай е с мъж на 84-години от Бергамо. Регистрираните болни са 152 души.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    4 0 Отговор
    Мале от северна италия внасят коли наще джамбази........