Last news in Fakti

3 Март, 2020 19:03 1 513 1

Треньорът на ЦСКА 1948: Локомотив (Пловдив) ни бяха разузнали добре

  • локомотив (пловдив)-
  • цска 1948-
  • 2:0-
  • купа на българия

Йордан Юруков бе спокоен след загубата от ''смърфовете''

Треньорът на ЦСКА 1948: Локомотив (Пловдив) ни бяха разузнали добре - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков сподели своите впечатления след отпадането на неговия отбор в 1/4-финалната фаза от турнира за Купата на България. То дойде след поражение с 0:2 при гостуването на Локомотив (Пловдив) на стадион ''Лаута''.

Ето какво заяви Юруков след края на мача:

''На този етап Локомотив е по-добрият отбор от нас. Заслужено продължават напред. Пресата им ни попречи да си организираме атаките и заслужено спечелиха срещата.

В дадени ситуации работихме бавно с топката, но не мога да омаловажа труда на нашите играчи. Това беше тест за нас и очевидно имаме още много работа, за да стигнем нивото на най-добрите. Не се отчайваме обаче, тъй като ще си вземем поуките.

Гущеров беше неутрализиран, но не беше само той. Те ни бяха разузнали добре. Щом сме допуснали два гола и не сме отбелязали, значи не сме се представили на ниво. Не мога да кажа, че липса на двама състезатели е причината за загубата.

Вижда се, че има сериозна разлика от Efbet Лига до Втора лига. Efbet Лига е на едно много добро ниво, така че трябва да продължим да се развиваме, за да достигнем до нужното ниво. Трябва да сме последователни в действията си и ще видим докъде ще стигнем.''

„Наумов е изключително талантлив. Той работи много и е отдаден на футбола, затова поканата за националния отбор не е изненада“.

„Лично моя работа е да се възстановим добре след днешната загуба. Неприятна е загубата, но трябва да реагираме и да се отърсим от поражението. Най-важната роля ще е моята, за да дам на момчетата това, което заслужават. Аз се гордея с тях и не мога да омаловажа техните усилия до момента. Трябва да се усъвършенстваме занапред, за да изпълним целите си“.

„Лаута“ е страхотен стадион, с традиции. За мен е чест да изляза тук като треньор и се надявам за бъдеще да мерим сили на подобни терени все по-често“, завърши треньорът на ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лески София1911-1914.....1995...2019...

    0 0 Отговор
    Голям треньор.Не казвай на никого!