Last news in Fakti

8 Март, 2020 15:14 825 1

Федерацията по тенис с жест към дамите за 8 март, мачовете без зрители

  • тенис на корт-
  • тенис-
  • бфт-
  • българска федерация по тенис на корт

БФТ съобразява с предложението на кризистния щаб за борба с коронавируса

Федерацията по тенис с жест към дамите за 8 март, мачовете без зрители - 1
Снимка: БГНЕС

Срещите от основната схема на Държавното лично първенство по тенис на закрито за жени ще се играят при закрити врати. С това решение Българската федерация по тенис се съобразява с предложението на кризистния щаб за борба с коронавируса, което бе гласувано от Министерски съвет, след като в страната бяха регистрирани първите заразени.

Надпреварата с награден фонд се провежда на твърдите кортове в зала "София", като мачовте от основната схема са от 9 до 12 март.

В днешните квалификации от БФТ днес изненадаха дамите с букети с цветя по случай 8 март - Международен ден на жената. Букетите бяха връчени от Юлиан Михов, член на УС на БФТенис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 0 Отговор
    Федерацията по тенис с жест към дамите за 8 март, мачовете ЩЕ СА без зрители
    БФТ СЕ съобразява с предложението на кризисния щаб за борба с коронавируса. КРИЗИСТНИЯ ЩАБ. Ей,неграмотници сте и това си е! Марш в училище,за да се образовате!