Last news in Fakti

16 Март, 2020 19:11 2 611 2

Български клуб по таекуондо започва безплатни онлайн тренировки

  • таекуондо фитнес нса-
  • таекуондо

Тренировките са безплатни...

Български клуб по таекуондо започва безплатни онлайн тренировки - 1
Снимка: Facebook

Българска федерация по таекуондо заедно със спортен клуб "Таекуондо Фитнес НСА" започва провеждане на онлайн тренировки по таекуондо в домашни условия в обстановката на извънредно положение.

Тренировките са безплатни, а за целта е необходимо само да посетите страницата на СК "Таекуондо Фитнес НСА" и да се включите в предаването на живо. Водещ треньор ще бъде Димитър Аврамов, д-р - един от най-добрите треньори в България и преподавател по таекуондо в НСА "Васил Левски".

БФТ поема своя социален ангажимент и дори в условията на извънредно положение се стреми да помага на българските деца да бъдат смели, здрави, силни и отговорни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво бе

    5 0 Отговор
    Сега вече Шефа ще го набия!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.