Last news in Fakti

18 Март, 2020 20:39 1 060 1

Байерн се среща тайно с агента на Сане

  • сане-
  • футбол-
  • байерн мюнхен-
  • хасан салихамиджич

Сане не е изиграл нито един официален мач за първия отбор на "гражданите" през този сезон

Байерн се среща тайно с агента на Сане - 1

Спортният директор на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич се е срещнал с агента на крилото на Манчестър Сити Лерой Сане, за да бъде обсъден евентуален трансфер на играча през лятото.

Сане не е изиграл нито един официален мач за първия отбор на "гражданите" през този сезон, след като получи ужасна контузия в коляното, която го извади за около 7 месеца извън терените още по време на предсезонната подготовка на тима.

Сега Сане се завръща към тренировки с първия отбор, което очевидно е сигнал за "баварците" да задействат нещата по негов трансфер през следващия прозорец. Смята се, че Салихамиджич мисли да направи Сане перлата в лятната селекция на хегемона, давайки около 90 милиона паунда за бързоногия германец.

Байерн все пак ще трябва да се справи със съпротивата на испанските грандове Реал Мадрид и Барселона, които също са заинтересовани от ситуацията на играча.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВО

    3 1 Отговор
    ??????????? ПРЕСТАНИ МАЛОУМ–НИКО.