Last news in Fakti

19 Март, 2020 20:56 4 641 12

Легендарният Йенс Леман избухна срещу мерките за коронавируса

  • арсенал-
  • йенс леман-
  • коронавирус-
  • футбол

Възможно ли да е създадем повече проблеми за здравето на хората при затварянето на всичко?

Легендарният Йенс Леман избухна срещу мерките за коронавируса - 1

Легендарният вратар на Арсенал Йенс Леман повдигна интересна тема за размишления, задавайки си въпроса дали тежките мерки срещу разпространението на коронавируса няма да навлекат повече проблеми на обществото, отколкото ползи.

Повечето правителства в Европа обявиха карантина, която на практика спря всички спортни и други масови мероприятия, както и нареди спирането на работа на повечето ресторанти и всякакъв тип заведения. Бившият германски вратар, част от отбора на "Непобедимите" на Арсенал през 2004-та година, сподели мнението си по темата в "Туитър".

"Трудно е да се обясни. Нивата на смърност в Европа към 8-ми март са по-ниски в сравнение с предишни години за Европа. Нека да изчакаме за нови данни в края на седмицата. Възможно ли да е създадем повече проблеми за здравето на хората при затварянето на всичко?", започна Леман.

"По-добре ли е да си седим вкъщи и да си губим работата и да оставяме бизнесите ни да фалират? Дали няма да има рязко влошаване на здравето на много хора като следствие от финансовите проблеми след края на епидемията? Кой може да даде отговор на това?". завърши различната си гледна точка бившият страж.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто природен закон

    13 0 Отговор
    Естественият подбор е биологичен процес
  • 2 Брат ми

    43 0 Отговор
    Има логика в тия въпроси.
  • 3 Обективен

    45 0 Отговор
    Йенс е абсолютно, прав, но това е глас в пустиня.... Защото медиите и политиците са на обратното мнение ')

    Коментиран от #8

  • 4 асдаа

    4 34 Отговор
    Кажи му спортист и няма нужда да го обиждаш повече...

    Коментиран от #6

  • 5 лемон

    9 26 Отговор
    абе що не го каже на вече над 3000 умрели италианци и много други които ще умрат по света ,тва всички които са плиткоумни сега са праят на герои а като се разболеят крокодилски сълзи ронят да ги спасяват
  • 6 Отворко

    14 0 Отговор

    До коментар #4 от "асдаа":

    А за тебе ,каквото и да се каже -все ще е малко.
  • 7 😱трен

    17 0 Отговор
    До седмица ще има само такива коментари
  • 8 Опа

    0 13 Отговор

    До коментар #3 от "Обективен":

    Ало, обективния защо и двамата с (легендарния) не отидете да обясните това на италианците. Дали пък няма да ви повярват?
  • 9 Viking

    12 0 Отговор
    За тези който обиждат Големия Немски вратар Йенс Леман, човека е изказал мнение и вие веднага го награбвате и обиждате! Малко се засрамете, че на малкотому пръстче на ръката неможе достъпите!
  • 10 Fen

    10 1 Отговор
    В Италия на ден умират по 2000 човека без грип.Дали 3000 починали за седмица от грип е най-големият проблем?
  • 11 Варна

    10 0 Отговор
    Още от миналата година се говори за голяма криза и рецесия в началото на 2020 година , по някаква причина икономиката се оказа гъвкава и устойчива , и изведнъж....вирус и ето ти голяма криза. В момент на криза някои правят много , много пари.
    А и който каквото да ви говори , става дума за пари
  • 12 ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА

    3 0 Отговор
    до 10 fen

    3000 на седмица не от к19 а с к19 но с диабет сърце рак а в повечето случаи и с повече от едно живото застрашаващо състояние и на средно 79 г а да искараме ние толкова но на есен а може би и мн скоро ще има мн инфаркти и инсулти на хора млади и прави които няма да можат да плащат ипотеки и заеми щот ще ебем мамата на всичко докат дремем а наи смешното е че аналгин хинин дет преди си го правехме за стотинки се справа барзо с к19 ама ние сме го спрели със заповед на деистващ министър за ради лобиски интереси КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕМ ЧЕ ЗА КАКВОТО И ДА НИ ГОВОРАТ СТАВА ВАПРОС ЗА ПАРИ Е В НЯКОИ СЛУЧАИ ЗА МН ПАРИ