Last news in Fakti

20 Март, 2020 09:47 4 240 3

Локо (Пд) спечели Купата на България, би ЦСКА ...

  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • зарове-
  • купа на българия

В битката за Купата при 4:4 двубоят влезе в напечени продължения

Локо (Пд) спечели Купата на България, би ЦСКА ... - 1

Локомотив (Пловдив) спечели Купата на България в импровизирана игра в "Шоуто на сценаристите" по 7/8 TV. Заради липсата на мачове в цяла Европа сценаристите на Слави Трифонов решиха да разиграят със зар полуфиналите и финала в турнира за Купата на България.

По волята на Фортуна Локомотив елиминира Левски на полуфиналите, а след това се справи с ЦСКА на финала, който се справи преди това с Ботев (Пд). В битката за Купата при 4:4 двубоят влезе в напечени продължения. Стигна се до "златен зар", който прати трофея в парк "Лаута". Шеговитите мачове се "играха" под коментара на журналист от Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    2 2 Отговор
    МНОГО ДОБРЕ си спомням как не отразихте по НИКАКЪВ НАЧИН ЗА спечелването на купата от Ботев 2016-2017 година!!!! Сега коментирате електронни игри!!!! Браво развивате се.
  • 2 ПЕЕВ

    2 2 Отговор
    СЛАВИ Е БОРЕЩ СЕ ФАЛШИВО ПЕЕЩ ЧАЛГАР ЗА МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО.
  • 3 КОМАТЕВО

    1 1 Отговор
    СЛАВИ СЕ ВОЗИ ВСЕКИ ДЕН ИЗ СОФИЯ НАТЪПКАН В ДЖИП ЗАЕДНО С 3-4 МУТРИЧКИ, ОЩЕ КАТО ИЗЛЕЗЕ ОТ СТУДИОТО /качвайки се в джипа/ ИМ КАЗВА - "ВЕНДАГА ИСКАМ х.й В ЗАДНИКА"