Last news in Fakti

21 Март, 2020 19:35 4 689 4

Неймар поставя ПСЖ на колене

  • неймар-
  • псж-
  • барселона

Бразилската суперзвезда иска на всяка цена да се върне в Барселона

Неймар поставя ПСЖ на колене - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е призовал ръководството на френския шампион да започне преговори с Барселона за сделка между страните за правата на бразилеца. Ней ще напусне ПСЖ след тригодишен престой на „Парк де Пренс”, след като стана най-скъпият футболист, когато оформи този трансфер.

От друга страна обаче, престоят му във френската столица не може да се запомни със славни успехи.

Дълго време той беше спряган за трансфер в големия враг на Барселона - Реал Мадрид, но Неймар е изразил претенциите си, че иска да се завърне в „блаугранас”, пише каталунското издание Sport.

Медията потвърждава, че Неймар е говорил с мениджмънта на парижани, че не иска повече да играе за клуба и по този начин се очаква юношата на Сао Пауло да оформи нов голям трансфер през идното лято.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 123

    10 1 Отговор
    Самовлюбен брикет!
  • 3 Диньо10

    6 0 Отговор
    Това да не му е детската градина - дай си ми куклите, ето ти парцалките? Докараха го в Европа, Меси и Шави го ошлайфаха, като футболист и ония ни заби нож в гърба на всички фенове. Аз лично съм фен на Барса от 20 години и смея да кажа,че болшинството не го искаме обратно. Да си ходи,където иска! Предател!
  • 4 бушприт

    2 0 Отговор
    През левия ми джоб та в десния.