Last news in Fakti

30 Март, 2020 09:15 853 2

В Локо Пд намаляват заплатите по европейски модел

  • локомотив пловдив-
  • бруно акрапович-
  • футбол-
  • коронавирус

Няколко европейски гранда вече намалиха заплатите си - Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, а в Ювентус няма да получават възнаграждения 4 месеца

В Локо Пд намаляват заплатите по европейски модел - 1
Снимка: БГНЕС

Tреньорът на Локомотив Пловдив - Бруно Акрапович и капитанът Димитър Илиев започнаха кампания, с която да помогнат на клуба в предстоящата икономическа криза след пандемията с коронавируса. Наставникът е разговарял с футболист №1 на България и двамата са били единодушни, че е хубаво играчите да се покажат на нивото на привържениците, които вече активно подпомагат възрастни хора в нужда.

"Чух се и със собственика и го уверих, че с помощниците ми ще се откажем от част от възнагражденията си за периода, в който не само няма мачове, но нямаме възможност дори да тренираме. Митко също знае как да говори с момчетата, а те със сигурност ще откликнат, защото ги познавам. Този жест е най-нормалното и естествено нещо, което може да направим, при положение, че е ясно, че парите в клуба идват от джоба на един-единствен човек. Христо Крушарски заслужава да усети нашата благодарност към него за усилията, които полага. Трябва да служим за пример и на другите. И ние като феновете в даден момент дори може да помогнем на хората, които ще имат най-голяма нужда от помощ в тази ситуация. Трябва да запазим нашата сплотеност и да се завърнем още по-силни", заяви босненецът.

Инициативата за отказ от заплати подкрепя и спортният директор - Георги Иванов. Както е известно, няколко европейски гранда вече намалиха заплатите си, влизайки в положение на клубовете. Сред тях са Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, а в Ювентус няма да получават възнаграждения 4 месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асдаа

    0 0 Отговор
    Айде закривайте го тоя спорт - ритнитопковци. Събрали се едни неграмотници дето даже не могат да си преброят ушите за да ритат топка. Че и пари/заплати очакват. Пращайте ги в селското стопанство.
  • 2 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НЕ РАЗБИРАМ ---КАКВИ ЗАПЛАТИ ---ПРОФИ ФУТБОЛЕРИТЕ /РИТНИТОБКОВЦИ /- В МОМЕНТА СА Б Е З Р А Б О Т Н И ...!!!!!!!!!!!