Last news in Fakti

31 Март, 2020 09:42 877 4

Крушчич: Бяхме във форма, но дойде коронавирусът

  • плейофи-
  • първенство-
  • цска-
  • форма-
  • коронавирус-
  • крушчич

"Нашето желание бе първенството да се реши с плейофи", призна наставникът на ЦСКА

Крушчич: Бяхме във форма, но дойде коронавирусът - 1
Снимка: БГНЕС

"Надяваме се, че в края на април ще се завърнем по терените", обяви треньорът на ЦСКА Милош Крушчич пред сръбското издание "Хотспорт".

"Директорът ми бе на гости преди малко. Имало е среща с федерацията, но нищо конкретно не е решено. Остават ни два мача, може и да няма плейофи, въпреки че нашето желание бе нещата да се решат в тях. Задържахме чужденците, а в България рано взеха необходимите мерки. Не е лесно да убиваш времето. Не можеш да следиш пряко състоянието на играчите, а бяхме хванали правилен ритъм. Записахме добри резултати, успяхме да се изравним с два отбора на второто място. Формата ни бе на ниво, но тогава дойде вирусът", продължи той.

"С помощниците ми сме на хотел, където живеем, а играчите са по квартирите. Стоя в стаята си, а когато ми омръзне, обикалям около хотела. По улиците и парковете е забранено за разходки. И в Сърбия по-рано трябваше да въведат такива мерки, за да се върнем към живота като китайците", каза още Крушчич.

"Лудогорец е шампион от осем години насам. Не виждам да настъпи промяна и с плейофите, силни са. Искаме да играем в Европа. Може да се класираме там и през Купата, където играем с Ботев (Пловдив). Поставихме рекорд, като не пуснахме гол в 10 поредни мача. Успях да наложа и млад играч като Антов. В борбата сме и за двата трофея, но без футбол ще сме на загуба. Ще видим обаче какво ще се случи", завърши сърбинът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😂🤣😂

    5 0 Отговор
    Да, яка форма баце. Не мога да ви преброя вече мачовете без победа, а пък голмайсторите ви се скъсаха да оглавяват класациите отзад-напред. А за твоето уволнение почти не валяха статии.
  • 2 Valio

    7 0 Отговор
    От Цска съм ама не мога да разбера тоя тиквеник Крушчич или е много тъп или е много нагъл.Не можеш да говориш така,че тамън си вече във форма и дошъл вируса.
    А това.че нямате положителни резултати от отборите от първата шестица???
    Всички спечелени точки и то с голяма мъка се знае от кои отбори са.То и за Царско село ви пречи вируса сигурно.Какъвто треньора такива и футболистите.....
  • 3 Левски 1914

    2 2 Отговор
    Г–н Стойнев нали сте обективни и безпристрастни журналисти защо не пишете като вашите колеги от Спортал и КотаСпорт ЦСКА – София нали така е името на отбора или вие страх от Ганчев.
  • 4 бай стамат

    4 0 Отговор
    Тоа па 4ували се кво говори