Last news in Fakti

8 Април, 2020 07:22 1 658 0

Звезда на Ливърпул участва във вдъхновяващ филм

  • садио мане-
  • филм-
  • автобиографичен филм-
  • ливърпул-
  • футбол

Лентата разкрива всички жертви, които нападателят е направил, за да сбъдне мечтата си

Звезда на Ливърпул участва във вдъхновяващ филм - 1
Снимка: БГНЕС


Звездата на Ливърпул Садио Мане участва във филм за самия себе си, който проследява пътя му от бедно селце в Сенегал до футболните висини. Лентата разкрива всички жертви, които нападателят е направил, за да сбъдне мечтата си.

Филмът съдържа архивни кадри и снимки от детските години на Мане. Сенегалецът сам разказва историята си, а за него говорят и известни футболни личности, начело с Юрген Клоп и Мохамед Салах.

"Исках да покажа на хората, че ако имаш цел и си готов да работиш усърдно, можеш да постигнеш всичко", заяви нападателят. Филмът е създаден съвместо с Rakuten TV, която ще го излъчи напълно безплатно днес. Зрителите ще могат да се запознаят с живота на Мане извън терена и ще научат повече за благотворителната му дейност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА