Last news in Fakti

19 Април, 2020 10:55 1 729 9

Албентоса: ЦСКА ще разкара чужденците си

  • криза-
  • ганчев-
  • цска-
  • чужденци-
  • албентоса-
  • напускане-
  • помощ-
  • коронавирус

"Аз бях един от първите, който каза, че съм готов да направя крачка встрани", призна испанецът

Албентоса: ЦСКА ще разкара чужденците си - 1
Снимка: cska.bg

Разтрогналият преди дни договора си с ЦСКА Раул Албентоса обяви, че клубът възнамерява да се раздели с 12-13 от чуждестранните си футболисти. Преди Албентоса да си тръгне от ЦСКА, в състава на "червените" имаше 17 чуждестранни играчи.

„Миналата седмица, в четвъртък, собственикът на клуба ми се обади и ми каза, че ситуацията е много лоша и компаниите им имат много загуби. 90% от клуба се управлява от него с парите на компанните му и той не може да излезе на сметка от многото чуждестранни футболисти. Всъщност той ми каза, че ще махне 12 или 13 от чужденците в отбора, защото не може да го издържа. Аз бях един от първите, който каза, че съм готов да направя крачка встрани и ще се опитам да помогна на клуба“, коментира Албентоса в интервю за „Mundo Deportivo“.

„Играех редовно за ЦСКА и моите съотборници ме направиха капитан. Хората бяха супер доволни от мен, от моето представяне. Всъщност собственикът съжалява, че напускам, но футболът се намира в такъв момент. Все пак може да се срещнем отново“, добави той.

„Паузата по Коледа уби малко темпото, което бяхме натрупали. Имаме отбор, който може да се пребори за титлата или поне да бъде втори. Все още предстои да се изиграят два мача от редовния дял на шампионата и след това още 10 мача от плейофите. Също така ни предстояха полуфиналните мачове за Купата на България. Надявах се поне да спечелим купата“, продължи защитникът.

„Ейбар е много специално място за мен. Бих се върнал в отбора със затворени очи. Сега е време да изчакам за следващия добър проект. Това, което искам е да продължа да бъда важна част от следващия ми отбор и да бъда щастлив“, каза още Раул Албентоса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛЕВСКИ 1914

    3 13 Отговор
    Не Цска а ЦСКА -- СОФИЯ Цска ФАЛИРА.
  • 2 Бай салам

    12 1 Отговор
    ФК Левски също фалира отдавна и продължава да трупа загуби. Това, че не го обявяват , само прикрива истинското състояние.
    Обаче така нещата ще станат още по тежки, само си затваряте очите драги фенове.

    Коментиран от #4

  • 3 НАП

    4 1 Отговор
    А Домуса ще изгони журналистите, за да има пари за неговите. И накрая ще фалира Нова тв.

    Коментиран от #7

  • 4 Левски 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бай салам":

    А 30те млн. на фалиралия отбор кой ще плати?
  • 5 888

    0 0 Отговор
    Махайте всички брикети и разни пътуващи циркаджии и бивши берачи на банани, пристигнали за кратък престой по пътя към истинската Европа. И да се възроди истинския български футбол, който побеждаваше Аякс, Байерн, Барселона и Глазгоу с БЪЛГАРСКИ футболисти. Да се съживят футболните центрове Плевен, Сливен, Шумен, Бургас, Дупница и т.н. Тъжно е да гледаш стадиони, които са събирали на обикновен мач (примерно Враца - Сливен) по 10-15 хил зрители да гледаш сега по 100-200 зрители и разни гелосани и татуирани да се мъчат с топката. Измислените бизнесменчета на прехода превърнаха отборите от А група на бежански лагери!

    Коментиран от #8

  • 6 Мим

    1 0 Отговор
    Абе този да не е взел този отбор от Гришата,вече се изявява и като собственик,нещо много си повярва или се мазни..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Комунист

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "888":

    За да стане това трябва да се върне член 1-ви в Конституцията за ръководната роля на БКП, да се затворят границите, футболистите да нямат право да играят в чужбина,както и никой българина да няма право да излиза от България без открит лист и най-много до Москве и Унгария. Доходоте трябва да паднат и да се забранят западни стоки,западни коли, да върнат телевизори Електрон и Велико Търново с конескопи Тошиба,което е от малкото хубави еща :)
    След това да променят ШЛ и да направят по-малко мачовете,че сега са много евро мачовете и много кръговете. Освен това при тия пари днес във футбола и това няма да помогне. Така че изведи се сам от тази утопия ако обичаш.Иначе Северна Корея - може да емигрираш там.
  • 9 888

    0 0 Отговор
    Абе кви глупости говориш?! Исках да кажа, че трябва държавна политика в спорта и частност футбола! Какво лошо има в това? Е айде сравни успехите ни в спорта и футбола при соца и сега! Доколкото имахме успехи - бяха до към 2000 и някоя година и то защото имаше още инерция от онова време. А да не би на теб да ти хресва тези формати на ЕКТ в които богатите стават по=богати и бедните по-бедни, , почти едни и същи отбори играят нон стоп всяка година и най много 2-3 отбора от изтока да играят след март месец. , това нормално ли е 4 оът Германия да играе в ШЛ по право или с след 2 мача през септември, а български, румънски, латвийски, финландски шампиони за да стигнат до този етап почват от юли месец и играят 10 мача до септември до жребия за групите? И ако си мислиш, че Северна Корея приема всеки който иска да влезе там - не е така... Другарят Ким не е като Меркел "Заповядайте всичката измет от Азия и Африка да ни изнасилвате жените по площадите! Много ви обичаме!"