Last news in Fakti

30 Април, 2020 13:53 1 768 1

Мбапе: Всички говорят, но никой не знае...

  • пари сен жермен-
  • килиан мбапе-
  • футбол

Липсва ми моят отбор

Мбапе: Всички говорят, но никой не знае... - 1
Снимка: БГНЕС

Френската суперзвезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе не спира да присъства в заглавията на световните медии. 21-годишният нападател постоянно е свързван с Реал Мадрид. Бързакът използва социалните мрежи, за да отправи мистично послание към своите последователи.

"Всички говорят, но никой не знае...", написа той в Twitter, след което добави: "Липсва ми моят отбор". Мбапе качи снимка с екипа на ПСЖ. Нападателят има договор до лятото на 2022 година и от "Парк де Пренс" се стараят да го убедят да подпише ново споразумение.

След като сезонът във Франция беше анулиран, френските евроучастници ще търсят начини за поддържане на формата за Шампионската лига и Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gen Gurko

    1 0 Отговор
    Какво шармантно френско име. Мбапе. Загубена държава.