Last news in Fakti

2 Май, 2020 11:01 8 554 13

Кубрат Пулев изригна със силни думи за трагедията с Милен Цветков

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • милен цветков

В момента има хора, които карат и се чувстват безнаказани

Кубрат Пулев изригна със силни думи за трагедията с Милен Цветков - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев сподели в предаването "Събуди се" по NOVA за очакванията си към мача за световната титла с Антъни Джошуа, трагедията с Милен Цветков, по какъв начин тренира и още любопитни неща.

Какво му дава енергия в тези моменти?

"Трябва да бъдем малко по-организирани, дисциплинирани. Нещата ще се получат. Надявам се че както бързо дойде вирусът, така бързо и ще отмине. Много е важно човек да си прави изводи от всичко, което се случва. Изводите са важни да си извадим поука. Занапред да бъдем по-добри. Това ни развива като личности", започна той.

Какви изводи си е направил самият Пулев?

"Много изводи. За живота, за България, за българите, обществото, начинът на живот тук. За мен е рай. Някои го виждат като ад. Трябва да бъдем сериозни, будни хора. Имаше протест в подкрепа на Милен Цветков, на всички, които са недоволни от това, което се случи. Не може в цивилизована европейска държава това да се случва. Всеки един човек заслужава да живее", продължава Пулев.

Какво трябва да се промени?

"Много неща. Основата е грешна. От пешеходните пътеки – сгрешена концепция. Има толкова интелигентни хора, специалисти и въпреки това всичко е грешно. Грешен е принципът, начинът на работа. За да се вземе решение, хората трябва да дебатират, да обмислят. Нещата се правят на око. 21 век сме. Не може да се случват такива неща", откровен е Кобрата.

За предстоящата криза

"Кризата не ни е ударила достатъчно, за да се замислят хората. В момента, в който отмине, 2 седмици по-късно това ще бъде забравено. В момента има хора, които карат и се чувстват безнаказани", смята Кубрат.

Относно мача с Антъни Джошуа

"Надявам се да се получи до края на годината. Всичко зависи от световната ситуация. Тя не е никак розова. Всичко е спряло. Аз предупреждавах за последствията от коронавируса. Икономиката е много важно да върви. Винаги тренирам. Винаги се готвя. В момента съм на авариен режим. По-леко тренирам. По един път на ден, през ден, в залата. По горите, ограничено. Хубаво е, защото има по-малко хора", разкри претендент №1 за пояса на IBF.

За повишението в чин офицер

"За мен това е чест. Те го знаят. Виждат за какво става въпрос. Дори униформата ме изпълва с гордост и чест. Радвам се.", каза софиянецът.

Какво ще го изпълни с чест, ако мачът се състои, но без публика?

"Чувството е неописуемо и не може да се сравни с нищо, когато една маса с хора е дошла да те подкрепя за победата. Това е такава любов…който не я изпитал, не знае. Най-важен е крайният резултат", завърши Кобрата.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Bigbb

    27 7 Отговор
    Кубрат :,, България е рай за живеене ,за мен ,,
    Водещ : ,, а какво според вас трябва де промени в държавата,, Кубрат : ,, Много неща ,, 😅
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дельо хайдутин

    32 9 Отговор
    Пулев е от мозъчния тръст на Боко.
    ХА ХА ХА!

    Коментиран от #7

  • 5 Наркоман често си точно ти

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Щом мислиш така непрофесионално.
  • 6 Жоро

    20 6 Отговор
    Рай ще е защото ядеш и пиеш на Белмекен а не плащаш
  • 7 От "МОЗЪЧНИЯ" ТРЪСТ НА БОКО

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Дельо хайдутин":

    Кавичките са важни!!! Много....
  • 8 Чичко

    18 6 Отговор
    Този че проЗД е от ясно по-ясно. Кой не е отвратен от надрусани не само водачи, от всякакви. Като знаем кой стои зад вноса и разпространението на дрогата у нас, резултати няма да има. Кой остави 10 худини Очите да вилнее по Южното Черниморие? И кога го удари, когато престана да носи по два огромни сака с пари на година!!! Този примитив да си гледа бокса!
  • 9 Даваи джош

    3 5 Отговор
    България е с теб
  • 10 Факти

    2 3 Отговор
    Моля ви не му давайте *ринг*на този човек
  • 11 Хаха

    6 2 Отговор
    Кобрата в бокса поне понякога улучва, ама с думите е напълно ялов. В раят български, който много му харесвал, всичко било сбъркано още от пешеходните пътеки. Ако не го знаем, че от тъпотия си противоречи, можеше да мине и за ирония този му бисер.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.