Last news in Fakti

1 Май, 2020 18:26 6 612 4

Кличко: Преди точно 3 години позволих на Джошуа да ме победи

  • владимир кличко-
  • бокс-
  • антъни джошуа

Шегувам се, страхотен шампион, класическа битка

Кличко: Преди точно 3 години позволих на Джошуа да ме победи - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият властелин в тежка категория на професионалния бокс, Владимир Кличко, „отпразнува“ трите години от двубоя му с Антъни Джошуа с интересна шега в социалните мрежи. Украинският нокаутьор се пошегува, че е позволил на Ей Джей да спечели епичната битка, която завърши с нокаут в 11-тия рунд за британеца.

„Преди точно 3 години позволих на Антъни Джошуа да победи. Чувствах съжаление към малкото момче. Шегувам се. Страхотен шампион, класическа битка. И двамата израснахме много след този двубой. Благодаря на феновете, че подкрепят и двама ни“, написа „д-р Стоманен Чук“ на 30-ти април в Twitter.

41-годишният Кличко бе победен на препълнения „Уембли“ в Лондон, но представянето му бе достойно и той затвърди името си с куража и сърцатата игра, която показа. По-малкият от братята Кличко на няколко пъти бе близо до това да нокаутира Джошуа пред собствена публика, но усилията му не се увенчаха с успех. Това бе и последния боксов танц на Влад между въжетата. Той завърши кариерата си с 64 победи и 5 загуби. Освен двукратен световен шампион при професионалистите, той е и олимпийски златен медалист от Атланта 1996 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идели

    14 5 Отговор
    Еми буквално му позволи да те победи, то беше и ясно, че така ще стане нали трябваше да му се лъсне много здраво имиджа. Но каква стана тя мале-мале Анди Руиз, си го разкости брутално!!!
  • 2 пулев

    6 2 Отговор
    и Пулев преди няолко години ти позволи да го победиш!
  • 3 Именно

    2 0 Отговор
    Мда Джошуа израстна като шампион от Клинчко израстна с 10см след онзи ъперкът
  • 4 Lev

    4 1 Отговор
    Джошуа победи Кличко случайно