Last news in Fakti

2 Май, 2020 14:46 1 325 0

Бившият помощник на Жозе Моуриньо вярва, че Интер може да вземе Меси

  • жозе моуриньо-
  • интер-
  • футбол-
  • барселона

Специалистът отбеляза, че това може да бъде повлияно от Хавиер Санети

Бившият помощник на Жозе Моуриньо вярва, че Интер може да вземе Меси - 1
Снимка: БГНЕС


Бившият помощник на Жозе Моуриньо в Интер - Жозе Мораиш изрази мнение, че капитанът на Барселона Лионел Меси може да премине в миланския клуб. Специалистът отбеляза, че това може да бъде повлияно от Хавиер Санети.

"Аз вярвам, че е възможно. Знаете ли защо? Защото имат Санети. Той е сериозен фактор за привличане на аржентинските играчи. Мисля, че е в състояние да убеди футболисти като Меси, ако искат ново предизвикателство. Когато аржентинец преминава в Интер, той изглежда усеща, че се връща у дома. Клубът особено приветства аржентинските играчи, вероятно поради присъствието на Санети. Всички негови сънародници, които се присъединиха към Интер, са изключителни играчи, донесли успех на този клуб. Сигурен съм, че Меси може да стане един от тях", заяви Жозе мораиш пред "beIN Sports".

32-годишният Лионел Меси този сезон записа 31 мача за Барселона, като вкара 24 гола и направи 16 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА