Last news in Fakti

2 Май, 2020 12:28 1 839 0

Важно решение за сезона във Висшата лига

  • висша лига-
  • коронавирус-
  • футбол

Следващият петък ще има нова среща с цел одобряване на плана за най-подходящ начин за рестартиране на сезона

Важно решение за сезона във Висшата лига - 1

Клубовете от английската Висша лига решиха, че искат да завършат сезона и да не го прекратяват, както направиха във Франция. Това стана ясно след четиричасова видеоконференцията, която бе организирана за обсъждане на бъдещето на сезона в Англия.

Тимовете се надяват да подновят срещите в началото на юни, за да може сезонът да завърши до 31 юли, а август да е свободен за европейските клубни турнири. Тренировките и първенството обаче ще се възобновят, когато бъде позволено от правителството, здравните власти и след консултации с играчите и треньорите.

По време на видеоконференцията клубове са обсъдили възможността да използват определени максимум 10 стадиона за изиграването на останалите 92 мача от шампионата.

Следващият петък ще има нова среща с цел одобряване на плана за най-подходящ начин за рестартиране на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА