Last news in Fakti

7 Май, 2020 09:18 2 416 2

Стана ясно правилото, което е направило Роналдо толкова добър

  • футбол-
  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • дарън флетчер

През 2004-та година съотборниците на звездата са били недоволни от непостоянството му по отношение на финалния продукт

Стана ясно правилото, което е направило Роналдо толкова добър - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчер сподели, че въвеждането на игра без фаулове срещу Кристиано Роналдо е подобрило редица елементи в играта на португалеца, включително и вземането на правилни решения.

Това се е случило в ранните дни на CR7 на "Олд Трафорд". Флетчер споделя, че през 2004-та година съотборниците на звездата са били недоволни от непостоянството му по отношение на финалния продукт. Тогава Сър Алекс Фъргюсън е решил да позволи по-груба и свободна игра срещу Роналдо, за да подобри този компонент от играта му.

"Роналдо вероятно е останал доволен от това решение, защото му помогна в дългосрочен план и го направи победител", започна Флетчър.

"Адаптацията му към такъв огромен клуб като Юнайтед на 18 не беше лесна, всичко се случи много бързо. Той започна да учи английски и тренираше двойно по-здраво от всички останали. Беше дразнещ в началото по отношение на непостоянството си, но стремежът да е най-добрият в света беше видим".

"Получаваше и доста смъмряния в съблекалнята, защото задържаше топката твърде дълго. Той обаче беше голяма личност и се справи. Растежът му след няколко години беше впечатляващ и тази среда в Манчестър му помогна", завърши бившият шотландски халф.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.