Last news in Fakti

7 Май, 2020 14:21 1 583 2

Мбапе и 17-годишна звезда ще паснат перфектно на Реал Мадрид, категоричен е Сеск Фабрегас

  • килиан мбапе-
  • сеск фабрегас-
  • едуардо камавинга-
  • реал мадрид-
  • футбол

Чисто кондиционно, той е просто брутален, адски мощен

Мбапе и 17-годишна звезда ще паснат перфектно на Реал Мадрид, категоричен е Сеск Фабрегас - 1
Снимка: БГНЕС

Френският нападател Килиан Мбапе ще пасне перфектно на Реал Мадрид, ако има амбиции да успее на "Сантиаго Бернабеу", категоричен е бившият испански национал и халф на Барселона, Челси и Арсенал - Сеск Фабрегас.

21-годишният Мбапе е силно свързван с трансфер в Реал от доста време насам и според мнозина основната притегателна сила за французина е неговият сънародник Зинедин Зидан, който се завърна на треньорския пост на мадридчаните.

Самият нападател прави нов много силен сезон за Пари Сен Жермен, след като вкара 30 гола и подаде за още 17 в 33 мача. "Той е момче, което е гладно за успехи и иска да бъде най-добрият футболист в света. Неговият стил ще пасне отлично на отбор като Реал Мадрид", заяви Фабрегас за "Estudio Estadio".

Друг перфектен играч за Реал според Фабрегас е 17-годишната звезда на Рен - Едуардо Камавинга. "Чисто кондиционно, той е просто брутален, адски мощен! Изобщо не изглежда на възрастта си", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    1 1 Отговор
    Франция почерня доста. Защо и Испания трябва да почернее? Само количеството на парите ли е определящо за футбола?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.