Last news in Fakti

8 Май, 2020 01:00 1 535 1

Барселона се отказа да купува нов защитник

  • барселона-
  • отказване-
  • защитник-
  • покупка-
  • трансфер

Каталунците ще вземат 21-годишният Роналд Араухо от дублиращия състав

Барселона се отказа да купува нов защитник - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Барселона не смята да привлича нов централен бранител през предстоящия трансферен прозорец, пише AS. 21-годишният Роналд Араухо от дублиращия тим ще се изкачи в първия състав и ще заеме четвъртото място в йерархията след Жерард Пике, Клеман Лангле и Самюел Юмтити.

В същото време Жан-Клер Тодибо ще бъде продаден, за да бъдат подсилени други зони на терена. 191-сантиметровият Араухо привлече вниманието на Ернесто Валверде през миналия сезон и се развива във филиала на каталунците. Преди два месеца плановете на шефовете бяха съвсем други, като купуването на бранител беше сред приоритетите.

От "Камп Ноу" са се отказали да търсят нов бранител. Две са причините за това: липсата на достатъчно финанси за борба за защитници като Де Лихт и Кристенсен и прогресът, който показва Араухо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    1 1 Отговор
    === няма публика, няма реклами, няма пари и като резултат няма
    покупки по 200 милки.. свърши вече хубавото време.