Last news in Fakti

8 Май, 2020 09:57 2 200 6

Дават милион на Тайсън, за да се бие с ръгби звезда

  • оферта-
  • тайсън-
  • завръщане-
  • ръгбист-
  • милиони-
  • емеляненко

ММА боецът Александър Емелианенко също иска да излезе на ринга срещу легендата

Дават милион на Тайсън, за да се бие с ръгби звезда - 1
Снимка: БГНЕС

Новината за завръщането на боксовата икона Майк Тайсън провокира промоутъри от цял свят да му търсят противници.

Любопитна оферта за Динозавъра пристигна от Австралия, където са готови да му дадат 1 млн. долара, за да се изправи срещу местна ръгби звезда. Брайън Аматруда, агент в страната, заяви пред “Дейли Мейл”, че се е свързал с щаба на Тайсън и е отправил конкретно предложение, след като е гледал видеото с тренировката на легендата.

Аматруда вярва, че някой измежду бившите ръгби звезди, които след това се пробваха в бокса - Бари Хол, Пол Галън и Сони Бил Уилямс, би могъл да се изправи срещу Железния Майк.

ММА боецът Александър Емелианенко също иска да излезе на ринга срещу Тайсън.

“Той е много бърз, здрав и силен, но не толкова подвижен в краката, така че искам да вляза в двубой с него в 4 рунда. Най-важното е да не застана пред него. Защото, ако ме хване, ще ме изпрати в нокаут”, коментира 38-годишният руснак.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На умряло куче

    15 0 Отговор
    Тръгнали нож да вадят, въпреки и че сега на 55 години като нищо ще просне някой повярвал си младок в нокаут, а преди 35 години спомняте ли си как ги проскаше още в първия рунд в нокаут, даже не успява ше и да се изпити.
  • 2 Начи

    1 10 Отговор
    Някои пак са изпразнили джобчетата и сега търсят шарани да им ги напълнят. Тази пародия на бокс дето са я замислили можеше и да успее, ако я бяха пуснали по време на пика на ко19. Сега когато спорта започва да се събужда и скоро ще залее тв тата май вече е изтърван влак

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Луд

    10 0 Отговор
    Тайсън прави такива невероятни нокаути,че и на 105 години да е пак трябва да си имаш едно на ум.Много ми е интересно преди 20 години дали щяха пак да искат да се бият с него.
  • 4 Алфа Чакал

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Начи":

    Това ,ще е най-глудания мач от 10 години без значение с кой ще се бие.

    Коментиран от #5

  • 5 Алфа Чакал

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Чакал":

    Най-гледания*
  • 6 Ей селски

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Начи":

    Това е за благотворителна кауза, бе, идиот. Тайсън добре печели от тревуляка.