Last news in Fakti

12 Май, 2020 15:52 2 275 3

Херо: Камбуров иска да подобри рекорда на Петър Жеков, затова си тръгва

  • футбол-
  • берое-
  • мартин камбуров-
  • димитър димитров-херо

Важно е да дадем шанс тази цел да бъде постигната с екипа на Берое

Херо: Камбуров иска да подобри рекорда на Петър Жеков, затова си тръгва - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Берое Стара Загора – Димитър Димитров, говори часове след обявената новина от стрелеца Мартин Камбуров, че от новия сезон вече няма да носи фланелката за тима под Аязмото.

Димитров акцентира, че от клуба са предложили на Камбуров договор за още една година, но с условността, че треньорският щаб няма да разчита на него толкова често, колкото му се иска на стрелеца. Основната амбиция на Камбуров е да подобри рекорда на Петър Жеков за отбелязани голове в елита на България. Епичният стрелец на ЦСКА е с 253 попадения у нас, докато Камбуров е с 230.

Да, истина е, че Мартин ще се раздели с нас. Говорихме с него и обсъдихме ситуацията и бъдещето му. Факт е, че му предложихме нов едногодишен контракт, но с ясните думи, че няма да разчитам непрестанно на него, тъй като вече е на по-сериозна възраст. Той иска да играе, за да счупи рекорда на Петър Жеков. “Разбрахме се напълно нормално и без драми", акцентира Херо пред Gong.bg.

Мартин ще играе възможно най-често в оставащите мачове за Берое, за да можем да му помогнем в търсенето за неговата цел. Важно е да дадем шанс тази цел да бъде постигната с екипа на Берое”, коментира още Димитър Димитров - Херо пред нашата медия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зума

    4 1 Отговор
    Херо с годините почва да прилича на един от братята Кличко!
    Бих го гледал в реванш срещу Кобрата!
  • 2 рух

    4 3 Отговор
    Пожелавам му успех ама едва ли времето което му остава като активен спортист ще му е достатъчно годинките напредват.
  • 3 хаяско

    2 0 Отговор
    Какво ще подобри тоя пенсионер. пък и да го подобри Жеков е спрял на 30 или 31 г ако беше играл до 40 г като тоя щеше да вкара 500 гола .