Last news in Fakti

12 Май, 2020 20:01 3 129 20

Тити: Парите са вестници, стига да знаеш къде да се абонираш

  • тити папазов-
  • футбол-
  • левски-
  • цска 1948

Догодина може да има истинско Вечно дерби отново

Тити: Парите са вестници, стига да знаеш къде да се абонираш - 1
Снимка: БГНЕС

Борещият се за спасението на Левски баскетболен специалист - Тити Папазов бе гост в предаването на Крум Савов по 7/8 ТВ, където отново говори по съдбоносната тема за акциите на клуба. Той говори за разговорите си с Васил Божков и начините, по които е успял да убеди бизнесмена в своята идея за спасението на "сините":

Ето какво още каза той:

"За да бъде искрен разговорът, имаме уговорка от обяд. Коментирам всички събития без последното, което анонсира "Нове Холдинг" по-рано днес. Искам да остана коректен към хората. Акциите са ключов момент как Левски може да бъде спасен от фалит. Има много версии - ако един ден ми се даде шанс да управлявам държавата, ще направя всичко възможно Левски и ЦСКА да бъдат най-силните отбори. Те са социален феномен. Не съм го крил никога, че съм бил в агитката на ЦСКА.

"Роден съм в седми месец, не е завършена работата! Има приказката, че котетата проглеждат на деветия ден, а аз "прогледнах" на 25-ата година. Като малък бях от ЦСКА. Красимир Безински беше идол в моето съзнание. От 1998 година съм треньор на Левски и с работата си съм постигнал много успехи. През всички тези години, Левски ме е направил това, което съм. Аз съм влюбен и сега в клуба. Но за разлика от другите хора, аз съм добил своята популярност на базата на това, което имам като работа в Левски. Клубът е част от моя живот. Мога да говоря с дърво и да повярва на това, което му казвам.

В нито един разговор, Васил Божков не е поставял условия пред мен. Познаваме се от 1992-ра година. Той е единственият бизнесмен, който не съм обсебвал да влезе в баскетбола. Проведохме доста разговори. Едно момче днес се опита да се пошегува с мен, че е куриер от DHL, че пратката до мен е дошла. Какво му чуха ушите след това....Бях се притеснил леко днес вече. Казах му, че хората до девето коляно няма да забравят, че е човекът, затрил Левски. Оттогава ми каза, че ще върне акциите. Няма да спасявам Левски през държавата.

Не съм фалирал баскетболния Левски! Президентката Юлия Боянова каза, че клубът не може да финансира мъжки тим и поради този факт създадохме мъжкия тим. Дали имам качества, ще покаже времето. Стига да получа възможност. Само 2 години в Лукойл-Академик не съм управлявал всичко. Във всички останали 24 съм движил всичко. Нека забравим комплексите си собствениците да се научат да харчат с това, което разполагат. Приходите на отборите от ТВ права и приходите от билети могат да стигнат до 40%, ако се спечели доверието на цялата "синя" общност. Феновете могат да изкарат парите на стадиона. Като покажат на бъдещия работодател своята любов. Не искам пари, искам масовост! Левски има потенциал от 750 000 до 1 млн човека. Защо ми вменявате какъв трябва да бъда!? Аз мисля, че 750 000 души са левскарите. Никой не вярваше, че Божков ще върне акциите. От тези хиляди 10 процента са 75 000 и ако те повярват в кауза, начин на мислене, чувстват се на стадиона комфортно, от тях трябва да дойде 1/5, за да пълним стадиона всеки мач. В тази държава сме хора на отрицанието. Оставете ме да бъда луд! Видях нещо, което няма да ме спре. Това са тези 45 дни. Хората се мобилизираха и събраха 1 750 000 лева. Гордея се! Виртуалните билети за Лудогорец, ако не са доказателство за любов. Тези 11 000 купили си билетите, трябва да ги направим 75 000 с прозрачно управление

Фенът на Левски може да издържи 11 години да няма титли и купа. И още 11 може да издържи, ако управлението е правилно. Левски е идеология, а не комплексарщина. Никой не ме е викал утре нито в 8, нито в 9. Не се притеснявам, ако съм бил част от някаква схема, важно е Левски да бъде успешен. По времето на комунизма не е имало право на избор. Трябва да спрем да се обиждаме и да търсим начини как да станем градивни. На 15 октомври, 2019 година казах, че е най-щастливият ден за българския футбол. Ситуацията ни дава шанс да тръгне Левски по правилния път. Искам да копираме хората от 1980-та година, които са управлявали Барселона. Имам характер. Нямам нужда от политическа воля. Ако аз имам присъствие в управлението на Левски, категорично искам от държавата да построи "Герена". Държавата с това може да помогне и никой няма да се сърди. Никой не може да ме спре, ако хората последват моя пример. Парите се правят. Парите са вестници, стига да знаеш къде да се абонираш.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    12 1 Отговор
    ТИТИ, МАЙ ТРЯБВА ДА СИ ИЗКАРАШ ДВАТА МЕСЕЦА НА РАННОТО ТИ ИЗЛИЗАНЕ..ТИ СИ ГО ИЗКАРАЙ ПЪК ПОСЛЕ ГОВОРИ ЗА НОВ СТАДИОН..И НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ Е МАТЕРИЯ...
  • 2 Софиянец

    14 0 Отговор
    Не е прогледнал след 25 години а се е абонирал за финикийски знаци
  • 3 Кой68

    10 0 Отговор
    Успех.Но наслушахме се и се нагледахме.Затова ще повярвам -Око да види,ръка да пипне.....Силни думи на Тити Папазов но манталитета и комплексарщината/зависта и съмнението/невиждам как ще се промени.Това ни е народопсихологията.....Успех.
  • 4 Пеевски

    13 0 Отговор
    Вестниците са мои. ХА ХА ХА!

    Коментиран от #17

  • 5 среднощен

    10 0 Отговор
    Екстаз, еуфория и приповдигнат дух - характерно за "спортен човек"..? Това настроение, обаче, е на крачка от "запалянковщината", а там от "осана" до "разпни го" понякога са няколко секунди. ? Хубаво е Тити да знае, че парите имат свой живот и свои "безпощадни" правила...! Който се захване с управлението на парите само от позицията на предубеждения на фен, скоро ще вкуси "горчиви плодове" - плодовете на "загубата" и безпощадната омраза на феновете..! Да, "Левски" е "идеология" и "кауза", но "Левски" е и арена на сложни финансови и социални интереси...? Успех Тити, имаш на разположение не повече от една година, за да покажеш, че си не само добър треньор с завидно присъствие в ефира, но и добър мениджър..! Искрено желая отново да гледаме истинско дерби между Левски и ЦСКА..!
  • 6 име

    10 0 Отговор
    реви тити , реви. сега се почва.
  • 7 Дотук само

    12 2 Отговор
    Евтин популизъм и градивна манипулация на един ревлю, решил с чужда пита помен да прави, с пари всеки може, и ако са вестници финикийците щяха да ги измислят като вестници, аз не разбирам нищо от футбол, но при футбола май е само изваждане и престиж, трябва да си много богат за да си позволиш това удоволствие, иначе и мене да ме сложиш за изпълнителен директор със солидна финансова подкрепа и аз ще ти ръководят Левски, не е сложно когато има пари.
  • 8 Ivan

    6 1 Отговор
    Клоуните в пресата само влошават ситуацията нищо повече!Бъдете истински журналисти и покажете истината,и вие сте просяци като нас бъдете прозорливи а не сеир-търсещи!
  • 9 Страничен

    9 1 Отговор
    Скъса се от рев,а дано има някой с финансии зад гърба му! Иначе агонията ще продължи.
  • 10 Behemoth

    15 2 Отговор
    Още един с психически отклонения ....добре,че няма амбиции и към мястото на нашия пръв държавен и партиен ръководител...
  • 11 Перко

    10 0 Отговор
    Поредния въздухар.Но проблема при тоя е двоен-хем с комплекси,хем с отклонения.
  • 12 Р.радев

    14 0 Отговор
    Щом и тити се е самозабравил,няма спасение за краварите..
  • 13 кехаио

    8 1 Отговор
    тити като пореве може и да го ощастливът
  • 14 Мим

    3 4 Отговор
    Тити аз ти давам право и действай.Искам 1 во стадиона да стане за образец в тази веллика държава,2 ро Левски да бъде великия и непобедим Левски и тогава ще разберем,че парите са вестници.Така,че не се предавай и действаи,щом си се заел с тази работа,доведи я до успех,напук на всички завистници..
  • 15 Анти диктатор

    3 4 Отговор
    Нека с цената на фалит този народ да се събуди и да срине ГЕРБ от власт завинаги
  • 16 Факт

    9 1 Отговор
    Тоз мишок Тити ще е поредния бушон.. синия Лупи ;)
  • 17 Алфа Чакал

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пеевски":

    Верно са твой....
  • 18 Иван

    3 0 Отговор
    Вечно прилича на надрусан психопат.
  • 19 досега само плачеше и викаше

    1 0 Отговор
    Сега вече става и за смях
  • 20 456

    1 0 Отговор
    този се взе на сериозно,кой му дава трибуна