Last news in Fakti

14 Май, 2020 11:35 2 558 8

Кирил Ивков: Венци Стефанов говори повече за Левски, отколкото за Славия

  • кирил ивков-
  • венци стефанов-
  • футбол-
  • васил божков-
  • левски-
  • славия

За мен и Васил Божков не е прав

Кирил Ивков: Венци Стефанов говори повече за Левски, отколкото за Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Кирил Ивков коментира шоуто с акциите, което се разрази вчера в Левски.

Ето какво каза една от легендите на клуба пред Меридиан мач:

"Не може така да се подиграваш с Левски. Това за мен е подигравка. Левскарите не заслужаваме това. Това е клуб, който милиони хора обичат. Да, много и го мразят, и не могат да го търпят, но е нужен на всички.

Ето например, Венци Стефанов призовава да отидем в окръжните групи - прави си популярност на гърба на Левски. Говори много повече за Левски, отколкото на Славия.

За мен и Васил Божков не е прав. Не може така да се подиграваш с държавата. Все пак се надявам разумът в него да надделее.

След като премиерът не може да вземе акциите, нека Божков ги даде на някой, който иска да помогне на Левски. Не го ли направи, обрича Левски на гибел. Не вярвам той да иска да затрие клуба.

Милиони хора ще го прокълнат при този вариант.

Аз обаче имам чувството, че нещата ще се оправят. Няма как Левски да отиде в миманса. Сигурен съм, че ако има законов начин, ще се справи и с тази ситуация", заяви Ивков.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хит

    6 6 Отговор
    Венци Бензинджията е протежето на Маджо и много му се иска Левски ама няма да му се отдаде тази възможност. Време е Венци Бензинджията да остане за дълъг преиод от време Централния Затвор.
  • 2 фактически

    7 0 Отговор
    Жалко първенство Малка държава малко население ниска гледаемост евтини тв права липса на интерес от страна на платежоспособни рекламодатели от там и проблеми с издръжката на отборите които представляват интерес само за група перачи на пари които са и с по-скромни финансови или по-скоро недълготрайни финансови възможности.
  • 3 ЖОРО

    4 2 Отговор
    ДО ПРЕДИ 1 МЕСЕЦ КОГАТО БОЖКОВ ДАВАШЕ ПАРИ АМОГЕ БИ И НА ВАС БЕШЕ ВИ КАТО МЕСИЯ А СЕГА НЕ БИЛ ПРАВ КАТО ГИ ПОДАРЯВА...МНОГО ОТПАДНАХА ОТ ХРАНИЛКАТА .....ВИЕ ОТ ТЯХ ЛИ СТЕ....
  • 4 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    КИРО, ТИ СИ ПРОИЗВЕДЕН ОТ ФК"МИНЬОР" -ПК!!! А ФК МИНЬОРО БЕ РАЗМАЗАН ОТ "ЛЕВСКАРИТЕ" ВЪВ ВЛАСТТА И ИЗПРАТЕН ВЪВ "В " ГРУПА ЗА ОТМЪЩЕНИЕ- ЗА КОМБИНА С "ЛИТЕКС" И ЦСКА СРЕЩУ- ФК "ЛЕВСКИ " !!! КАК ТИ ЗВУЧИ ИЗРАЗА : " ГОСПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ " ???
  • 5 Ники

    4 0 Отговор
    Кире ,като не разбираш някой работи,що не си траеш,Левски да не би да е държавата???Като не става почвате от начало и се доказвате!!
  • 6 Ники

    4 1 Отговор
    Кире ,като не разбираш някой работи,що не си траеш,Левски да не би да е държавата???Като не става почвате от начало и се доказвате!!
  • 7 Подуенски

    4 1 Отговор
    Кирливков, като отидете в А окръжна група, дербито ще отборът на народа срещу отбора на затвора
  • 8 Боби Григ

    2 2 Отговор
    Ивков дали помни как Боби Григоров го правеше пиян на терена ? Минаваше го като пътен знак , после съдиите даваха дузпи за Левски.Отборът на милицията срещу "буржоазната" Славия.45 години бе така.