Last news in Fakti

15 Май, 2020 09:36 1 370 0

Избраха Кристиян Малинов за втори капитан на ЦСКА

  • капитан-
  • малинов-
  • пинто-
  • лента-
  • занев-
  • цска

В момента подгласник за лентата е португалецът Рубен Пинто, но той ще напусне отбора

Избраха Кристиян Малинов за втори капитан на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът Кристиян Малинов ще стане втори капитан на ЦСКА. В момента подгласник за лентата е португалецът Рубен Пинто, но договорът му изтича след края на сезона и няма да бъде подновен. Така 26-годишният Малинов ще замени Пинто като втори капитан, пише „Тема Спорт“. Той е един от най-постоянните футболисти на "Армията", а с изявите си стигна до националния отбор.

Първи капитан остава защитникът Петър Занев, който е и с най-голям опит в състава. 34-годишният национал дойде на "Армията" преди година, като преди това поддържаше форма с отбора. В отсъствието на двамата първи капитани, лентата ще носи 19-годишният Валентин Антов.

Така всички капитани ще бъдат български футболисти. Очакванията са през новия сезон в състава да останат много малко чужденци, като вече са освободени петима от тях.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА